Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blessbygod

    csendes tag

    válasz Hieronymus #3153 üzenetére

    Értem, tehát a tejfehérje inkább a probléma. Érdekes, mert pár ketogén irányzatban engedélyezettek a tejtermékek, sőt a fermentált tejtermékeket ajánlják is a bélflóra és mikrobiom normalizálása céljából.

    Több ketósnál láttam (főleg Usából), hogy a steakeket szinte mindig igazi vajjal eszik a zsírnövelés miatt.

    "A gyerekkoromban a trappista sajtnak sárga volt a színe és tele volt kisebb - nagyobb lyukakkal. Azóta a lyukakat "kilopták" belőle, a színnel és ízzel együtt. A minőségi sajtok drágák és kevés helyen lehet kapni."

    Igen, ez így van. Nyilván nem a nagyüzemi sajtnak csúfolt trappistának nevezett tejipari hulladékra gondoltam, és a 1,5%-os fehérszínű löttyre, hanem az igazi, legeltetett tehenektől származó valódi tejre és abból készült igazi sajtra. De ezekszerint akkor is gondot okoznak, ha bio, szabadtartású, nem hormon-és antibiotikum kezelt állatoktól származik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés