- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gl4diator #38 üzenetére
ssd mellett én nem éreztem hogy gyorsabb lenne, vagy jobban pattogna, memóriából van 4 giga ami azért nem a luxus és ha 10-20%-al többet eszik a w7 hát így járt, azért vettem hogy használja. a kevesebb hely meg szintén nem hat meg, mennyivel kevesebb? 5 giga?
cserébe külső programokkal kell mókolni hogy kikerüljem a rámerőltetett felületet ami kirlóméterekről virít hogy tabletekre készült és köze nincs a desktop vonalhoz? részemről ha w7 kinézetet áttúrták volna, az új mag köré, az már elég lett volna, ha meg végre megoldanák hogy több asztalt lehessen kezelni natív programmal (tudom hogy van külső megoldás rá, de vagy instabil, vagy széthullik, vagy lassú, vagy szemét amit eddig találtam) akkor akár sorba is álltam volna.
ez pedig szintén kimarad majd. remélem rájön az ms is hogy ez nem az amit várunk
félek hogy ez nem fog eljönni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest