Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Szerintem SaGaIn azt próbált elmagyarázni, hogy neki azzal van baja, hogy a konzolok generációról generációra nem adnak akkora plusz-t hardver szinten, s megpróbálják a lehető legjobban megközelíteni az elégséges szintet.
Érthető módon persze, hisz nem érdekük, hogy több pénzt költsenek valamire, ami kijött volna olcsóbban is. Csak ahogy szerintem egyelőre a Nintendo példája is mutatja, van amikor ez nem jön be s kevés lesz.Mind1. Szerintem mindenki nyert ezzel, hogy ennyire közel van egymáshoz a 2 konzol, most már nem sok mindenben tud versenyezni a két nagy név, csak az exkluzív címek minőségében. Ez pedig egyértelműen a játékosoknak kedvez.
Ami viszont egy döbbenetes állítás a cikkben, s szerintem nagyon jól mutatja mennyire jól döntött az amd, mikor az apu-k gondolatát kitalálták, az ez:
"Az Xbox One és a PlayStation 4 esetében a Microsoft és a Sony az AMD OEM partnere lesz... "
Nekem mindig is szimpatikus volt az amd/ati páros, remélem bejön nekik ez a konzolosdi, kicsit megszedik magukat s az intel nyakára léphetnek. Egy (a jelenleginél) komolyabb verseny remek és új dolgokat indíthatna el. Túl régóta üldögél az intel azon a trónon, teljesen ellustult.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest