- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Ez a fantasztikus htc káva... Ha már muszáj, a BoomSound elektronikája miatt, legalább tennének rá gombokokat, de nem, akkor az igazi ha fölöslegesen foglalja a helyet, és még a képernyőt sem tudod teljesen kihasználni. F*ck logic.
Ez egyszerűen nem fér bele a fejembe hogy miért jó, de ha valakinek van ötlete miért van az ott, ne tartsa magában.
Ha már úgyis szóbakerült haterkedek itt egy kicsit, hugomnak SGS 3-a volt, nekem meg Note 3-am. Fél év normál használat után mind a kettő olyan szinten teleszemetelte magát hogy öröm volt nézni. Note 3 akkorákat laggolt hogy lecsengett a telefon amire fel bírtam volna venni, és semmi sem oldotta meg a gondot csak a factory reset félévente. S3 onnantól kezdett normálisan működni hogy CM-et tettem rá. Én ezen a ponton döntöttem úgy, hogy amég a samu a szoftverfejlesztést csimpánzokkal csináltatja addig nem veszek tőlük semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V2 - origami
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest