- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
válasz
CptAdamica #2218 üzenetére
Piacon erdemes nézelődni, én Békéscsabán ott veszem mikor nem talalok boltban 1000 Ft/doboz körüli aron. 1200 Ft és nagyobb választék van mint a boltban 10-15 fajta mindig van. Sőt olyan is amit a Dolce Gusto oldalán nem látni.
Tuti eredeti, ugyan az a minőség. Sőt hibás kapszula sem szokott lenni mint a bolti 4-es akcióba. -
flegga92
senior tag
válasz
quad406 #2214 üzenetére
Kapta rendesen, azért nem heti kb 100 kávéra lettek ezek tervezve. Ráadásul a cégnél nem iható a csapvíz, ezért a ballonos autómatából töltjük fel. A ballonos meg durván tud vízkövesedni, a meleg része fél év alatt teljesen eldugul. Sűrűbben kellett volna takarítani a gépet, úgy látom ezt is a nyakamba kell venni, havi 1x takararítani.
Míg szét nem szedtem a hideg állásban normál hangja volt, melegnél fél mp múlva megváltozott, most mind a két állásban normál hangja van, de a csőben nem megy fel a víz. Nem vergődök vele tovább, veszünk egy újat. -
flegga92
senior tag
Fogalmam sincs legelőször mi volt, de nem emlekszem, hogy külön kellett valamit csinálni vele.
Ez megy kapszula nélkül is, csak a tartót kell visszanyomni, annyi, hogy ilyenkor kicsit csálén folyik ki a víz.
A tűs dolgon már túl vagyok, kikaptam a komplett felső részt.
Szerintem elengedjük, kár hogy nem rendeltünk a múlt héten, mikor 12k volt. Euronicsban most 15k, ha szét dobjuk a kollégák között 2-3k fejenként.
Ha valaki látott olcsóbban megköszönöm, ha dob egy linket. -
flegga92
senior tag
válasz
flegga92 #2206 üzenetére
Megvolt a citromsavas proba, most vagy ettől vagy a korábbitól kilökődött a csőbe egy nagy vízkő darab ami elzárta az utat. Leszedtem a csövet a fűtőbetétről, kiszedtem a vízkövet. Ezzel annyit értem el, hogy lelevegősödöt a hideg ág is, nem jön a víz sehonnan. A szivattyúnak normális hangja lett meleg ágon is, de nem tudja felnyomni a vizet.
Valakinek tipp, hogy lehetne vizet varázsolni bele? Az is lehet, hogy a szivattyú nem tudja azt a nyomást amit kéne, de eddig a hideg siman ment kapszulával is. -
flegga92
senior tag
válasz
quad406 #2205 üzenetére
Köszi, rápróbálok van otthon citromsav is. Érdekes, hogy a hideg meg jön, szóval dugulás nem fent van. Nézegettem szétszedős videókat, ha jól vezsem ki, akkor a hideg víz egyből a szivattyúból jön, a meleg pedig a kazánon keresztül, így ott lehet a hiba.
Még a levegősödésre gondolok, vannak kollégák akik képesek üres tartállyal is elindítani... A Nespressoval is el kell játszani, ha kifogy a tartály főzés közben. Láttam egy jó videót, egy palackot ráeszkábált a tartály csatlakozóhoz és átnyomott rajta kézzel pár deci vizet és jó lett. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen gépünk, nem mai darab, 4 évet otthon töltött napi 4 kávéval, lassan egy éve behoztam a céghez, na itt 20 kávé is simán átmegy rajta naponta.
Kezdte egyre kevésbé adni a vizet, csinálunk vízkötelenítést. Otthon a Nespresso-hoz tejsavas tisztítót használunk ebbe is azt tettük, tűt kitakarítottam, sőt az egész tűs részt kivettem, az tiszta.
A hideg állásban teljesen jól jön a víz, meleg állásban kapszula nélkül sem akar. Szivattyú dolgozik, de másabb hangja van mint hideg állásban.
Belül mehetett szét valami tömítés? Olvastam még, hogy le is tud levegősödni, próbáltam a tartályt le-fel tenni vagy 100x ahogy máshol tanácsolták, de nem oldotta meg.
Érdemes vele vergődni? Valaki más járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest