- moongoose: remote-control-world.eu lesz@rjuk a vásárlót esete.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- D@reeo: Vásároltál a Temu-n 2023-2024 köz? 2000 forint üti a markod, ha SPAM-et olvasol
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 4
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdm12
tag
Apámnak vettünk karácsonyra egy 6A-t. Nem igazán használja semmi komolyabbra , nem hallgat zenét vagy netezik rajta , csak el lehessen érni. Viszont gyakran csinál olyat a telefon , hogy lefagy a kezdőképernyő. Az értesítési sávot le tudom húzni , de semmi másra nem reagál , sem az ikonokra nem tudok rányomni sem a képernyők között nem tudok scrollolni. Ilyenkor csak az újraindítás segít. Mi lehet a probélma , találkozott e már valaki ilyesmivel ?
-
Armagedown
őstag
Jó lett a cikked, ez a mobil egy kicsivel jobb, mint a Navon Infinity

-
Kampó
senior tag
Szia.
Feleségemnek van 2-3 hete 6A-ja. Nagyon merül szerintem "nyugalmi" állapotban. A 4X-em sokkal többet használva nem merül messze annyit, mint az övé. Nekem 4g, wifi, bt, gps be van kapcsolva egész nap, mert kell. Szerintem 3szor annyit beszélek, fullon van a fényerő. Neki fényerő 50%-on, alig beszél rajt, mobilnet a céges telefonján, bt, gps off, wifi csak itthon este, de nem netezik rajt. Sokkal jobban merül mégis. Neki éjszaka repülőben tud 10%-ot. E téren jobbra számítottam.
Üdv B.
u.i.: energiatakarékos módban van használva ráadásul.
azzal valami nem jó akkor. Barátnőmé úgy hogy hajnalban kel 4kor lehúzza töltőről, melóba menet zenehallgatás net, napközbe ha van ideje nyomkodja, melóból hazafele nyomkodja, állandóan megy a net és igy késő estére 30 százalék az aksi.
-
Yahhher
aktív tag
Szia.
Feleségemnek van 2-3 hete 6A-ja. Nagyon merül szerintem "nyugalmi" állapotban. A 4X-em sokkal többet használva nem merül messze annyit, mint az övé. Nekem 4g, wifi, bt, gps be van kapcsolva egész nap, mert kell. Szerintem 3szor annyit beszélek, fullon van a fényerő. Neki fényerő 50%-on, alig beszél rajt, mobilnet a céges telefonján, bt, gps off, wifi csak itthon este, de nem netezik rajt. Sokkal jobban merül mégis. Neki éjszaka repülőben tud 10%-ot. E téren jobbra számítottam.
Üdv B.
u.i.: energiatakarékos módban van használva ráadásul.
-
Kampó
senior tag
Úgy is jó lesz...

(#26) Kampó
GSMarena alapján írtam, szóval...
35k HUF-ért jó vétel lenne!(#28) Kampó
Az teljesen rendben van.
Én neten rákerestem Redmi 6a-ra igy hogy 3\32gb de csak 2\32gb osat dobott ki .

Lehet én vagyok a láma 
Üzem idős kérdésre válaszolva.
Akkumulátor kímélő kikapcsolva
Reggel 4kor lett lehúzva töltőről egész napos nyomkodás, játék, net, zenehallgatás jelen állásban 22 százalékon áll
-
AxBattler
félisten
-
Kampó
senior tag
a 3\32 es nincs 2\32 es van... De utobbi igaz fellehető 37e ft ért is de még 45e ért is... Utobbi áron pedig inkább a Redmi 5+...
-
Kampó
senior tag
-
AxBattler
félisten
Köszi az ismertetőt, jó kis telefon!

A 3/32GB-os változat szerintem teljesen használható, simán bevállalnám!
Már csak az üzemidőkre lennék kíváncsi... -
MineFox54
őstag
-
*Mukeey*
addikt
-
MineFox54
őstag
-
Kampó
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
Gyengébb azért.Ez a belépőszint a használható telefonok világába.2gb ram manapság nagyon az alja,a soc se egy izmos valami,akku is 3ezres "csak",nincs ujjlenyomat,kamera is halványabb.De ennyiért ez is kisebb csoda,hogy belefér.
-
törölt tag
Mennyivel gyengébb a Redmi 6 telefonnál a 6A? (Volt Redmi 6-om)
-
*Mukeey*
addikt
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
Nem hosszu ez igy Blogbejegyzésnek?? Betegyem jová hagyatni címlaposnak??

-
Kampó
senior tag
Új képek feltöltés alatt illetve kiegészitem az irást ezért a katyvasz.
-
Kampó
senior tag
-
törölt tag
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
-
törölt tag
Note 4 volt MTK procival.
Köszönöm hogy megnézed.

Eddig volt 4X (Eladtam),5 Plus (Összetört),Note 5 (Ismerősömé),Redmi 6 (eladtam) és jön egy Note 6 Pro is.
-
Kampó
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
Ennyiért nincs más értelmezhető alternatíva.Egyik jó barátom anyjának vettünk egy ilyet,teljesen korrekt.
-
törölt tag
Lefuttatnál egy Aida64 CPU menüpontot is? (A22 kellene lenni a 6A-ban,nem Snapi 425-nek)
-
Kampó
senior tag
Hàt igen. Vannak 30-35e Ft okért de ilyen doogee meg ulefon esetleg vernee m5 .. meg a "kivàló" leeagoo P1 pro . Papíron mind ennyit ígér mint a redmi 6a de sebességben sehol nincsenek. Bàr a Vernee m5 nem rosz.
-
*Mukeey*
addikt
Teljesen okés olyannak,aki nem a telefonján éli a napjait.Néha face,zene,kis net,kis navi sima ügy.Sebességre se tragikus,sőt,teljesen vállalható.Árban meg nem sok minden van ennyiért.
-
Kampó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB, Újszerű, 12 Hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Nintendo Switch V2 64GB játékkonzol sok extrával garanciával hibátlan működéssel