- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdm12
tag
Apámnak vettünk karácsonyra egy 6A-t. Nem igazán használja semmi komolyabbra , nem hallgat zenét vagy netezik rajta , csak el lehessen érni. Viszont gyakran csinál olyat a telefon , hogy lefagy a kezdőképernyő. Az értesítési sávot le tudom húzni , de semmi másra nem reagál , sem az ikonokra nem tudok rányomni sem a képernyők között nem tudok scrollolni. Ilyenkor csak az újraindítás segít. Mi lehet a probélma , találkozott e már valaki ilyesmivel ?
-
Armagedown
őstag
Jó lett a cikked, ez a mobil egy kicsivel jobb, mint a Navon Infinity

-
Kampó
senior tag
-
Yahhher
aktív tag
Szia.
Feleségemnek van 2-3 hete 6A-ja. Nagyon merül szerintem "nyugalmi" állapotban. A 4X-em sokkal többet használva nem merül messze annyit, mint az övé. Nekem 4g, wifi, bt, gps be van kapcsolva egész nap, mert kell. Szerintem 3szor annyit beszélek, fullon van a fényerő. Neki fényerő 50%-on, alig beszél rajt, mobilnet a céges telefonján, bt, gps off, wifi csak itthon este, de nem netezik rajt. Sokkal jobban merül mégis. Neki éjszaka repülőben tud 10%-ot. E téren jobbra számítottam.
Üdv B.
u.i.: energiatakarékos módban van használva ráadásul.
-
Kampó
senior tag
-
AxBattler
félisten
Úgy is jó lesz...

(#26) Kampó
GSMarena alapján írtam, szóval...
35k HUF-ért jó vétel lenne!(#28) Kampó
Az teljesen rendben van.
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
-
AxBattler
félisten
Köszi az ismertetőt, jó kis telefon!

A 3/32GB-os változat szerintem teljesen használható, simán bevállalnám!
Már csak az üzemidőkre lennék kíváncsi... -
MineFox54
őstag
-
*Mukeey*
addikt
-
MineFox54
őstag
-
Kampó
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
-
törölt tag
Mennyivel gyengébb a Redmi 6 telefonnál a 6A? (Volt Redmi 6-om)
-
*Mukeey*
addikt
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
Nem hosszu ez igy Blogbejegyzésnek?? Betegyem jová hagyatni címlaposnak??

-
Kampó
senior tag
Új képek feltöltés alatt illetve kiegészitem az irást ezért a katyvasz.
-
törölt tag
-
Kampó
senior tag
-
törölt tag
-
Kampó
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
-
törölt tag
Lefuttatnál egy Aida64 CPU menüpontot is? (A22 kellene lenni a 6A-ban,nem Snapi 425-nek)
-
Kampó
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
-
Kampó
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest