Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pont most kezdtem el használni a prémiumot. Örülök hogy az első hónap ingyenes, de ezután is fizetni is fogok érte, mert nem sok, viszont szinte eddig nem volt olyan zene, amit ne találtam volna meg. Az offline lejátszás is remek funkció.
All→M8
-
nofi
addikt
Évek óta figyelemmel kísértem a Spotifyt és vágyakoztam a szolgáltatásra. Hazai rajt után rögtön előfizettem és azóta is megelégedéssel használom. Szinte már be sem kapcsolom az iTunest és egész nap erről megy a zene. Külön öröm, hogy az ottani playlistjeimet is betölti és ami fent van Spotifyon azt ugyanabban a sorrendben hallgathatom ahogy iTuneson anno megálmodtam.
Nyilván van 1-2 album ami hiányzik, de az új megjelenések is legtöbbször már aznap elérhetőek szóval nincs mit panaszkodni. Akinek jól bevált, meglévő zenei adatbázisa van, annak nem nagy üzlet, mert minek álljon át egy újabb felületre, de aki hozzám hasonlóan naponta, hetente éhezik egy-egy újabb albumra, vagy csak ismerkedne a zenei stílusokkal annak bátran ajánlom. A magam részéről inkább erre fizetek elő mint a kábeltévés agymenésekreXbox GT: nozsolt
-
Kakaduku
senior tag
-
petipetya
nagyúr
Kipróbáltam, de mivel akkor nem volt fent rajta a Music Instructor egyetlen száma sem, hamar megbukott nálam.
A cikk egyébként remek.
"nincs rá lezsóidő"
-
Ellia
addikt
Jó pár hónapja, hogy már rákaptam, szinte csak ezt használom. Valószínűleg a közeljövőben elő is fogok fizetni rá és nem azért mert zavarnak a 15-20mp-es reklámok, hanem mert szerintem ténylegesen megéri azt az 5 eurót.
-
kemotox
addikt
Néhány hónapja használom én is, elég király. Már kezdtem bekattani a KFC reklámoktól, ("pipiáner"...) de szerencsére már nem szokták azt nyomatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Drón topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM