Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Néhány hónapja használom én is, elég király. Már kezdtem bekattani a KFC reklámoktól, ("pipiáner"...) de szerencsére már nem szokták azt nyomatni
-
Ellia
addikt
Jó pár hónapja, hogy már rákaptam, szinte csak ezt használom. Valószínűleg a közeljövőben elő is fogok fizetni rá és nem azért mert zavarnak a 15-20mp-es reklámok, hanem mert szerintem ténylegesen megéri azt az 5 eurót.
-
petipetya
nagyúr
Kipróbáltam, de mivel akkor nem volt fent rajta a Music Instructor egyetlen száma sem, hamar megbukott nálam.
A cikk egyébként remek.
"nincs rá lezsóidő"
-
Kakaduku
senior tag
-
nofi
addikt
Évek óta figyelemmel kísértem a Spotifyt és vágyakoztam a szolgáltatásra. Hazai rajt után rögtön előfizettem és azóta is megelégedéssel használom. Szinte már be sem kapcsolom az iTunest és egész nap erről megy a zene. Külön öröm, hogy az ottani playlistjeimet is betölti és ami fent van Spotifyon azt ugyanabban a sorrendben hallgathatom ahogy iTuneson anno megálmodtam.
Nyilván van 1-2 album ami hiányzik, de az új megjelenések is legtöbbször már aznap elérhetőek szóval nincs mit panaszkodni. Akinek jól bevált, meglévő zenei adatbázisa van, annak nem nagy üzlet, mert minek álljon át egy újabb felületre, de aki hozzám hasonlóan naponta, hetente éhezik egy-egy újabb albumra, vagy csak ismerkedne a zenei stílusokkal annak bátran ajánlom. A magam részéről inkább erre fizetek elő mint a kábeltévés agymenésekreXbox GT: nozsolt
-
callmeakos
veterán
Én pont most kezdtem el használni a prémiumot. Örülök hogy az első hónap ingyenes, de ezután is fizetni is fogok érte, mert nem sok, viszont szinte eddig nem volt olyan zene, amit ne találtam volna meg. Az offline lejátszás is remek funkció.
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest