- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Háát...Inkább mégsem olyan jó, így hogy már többet játszottam vele mint 2óra és ökörködésnél többre nem is jó ez a gamma.Ezt viszont te is írtad.
Tényleg olyan mint a Mercaneries-World in flames.Egy darabig el lehet vele lenni, de tovább nem.Monoton és egyhangú.
Tartom magam a 10-es hsz-emhez. -
*Z/\ck*
aktív tag
Miért kéne minden játéknak reálisnak lennie? Ez az ipar a szórakoztatásé, nem ez az a hely, ahol megtanulsz szakszerűen lőni, vagy bombát hatástalanitani...

-
csoli31
aktív tag
válasz
Ateszzero
üzenetére
Mi van, akkor mégse hü**eség? Legalább megtanultad te is, hogy nem igazán célszerű semmit se fikázni csak úgy. Ki kell próbálni, vagy meg kell tapasztalni, hogy tényleg igazi véleményt mondhasson az ember olyan dolgokról amiket alapból lefikázna.

Amúgy én még mostanában is játszogatok vele, mert nekem is nagyon tetszik (nem a grafikára értem). Jókat lehet benne ökörködni, és rombolni.
-
Ateszzero
őstag
Közben olvastam valahol a demóról , így rákerestem, megtaláltam ,letöltöttem, és kipróbáltam.
Így elsőre nem rossz.Az irányítás is elég rendben van, a játékélmény sem rossz, a grafika pedig nagyon eltalált.Elég jól rombolható a környezet is.
Sőt, egyáltalán nem rossz. -
Ateszzero
őstag
Ez olyasmi lesz szerintem mint a Mercaneries-World in flames.
Azzal elvoltam vagy ...1órahósszat,ezzel se lennék el tovább, hacsaknem kicsit komolyabbra csinálják a gammát.
Square-ék helyében nem izzadtam volna vele 1percig sem.Nem sok jövője van az efféle hülyeségeknek. -
LittleDemon
tag
sztem én azért egyszer ránézek

-
veector
senior tag
A videó nagyon jó, a játék nem annyira, de egy fárasztó nap után jó lehet
-
JanR
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Az ott egy igen vicces jelenet

-
Sicilian
addikt
Nekem sem lesz a kedvencem, ki is hagyom ...
-
gamerkiller
senior tag
Én a demót próbáltam ki körülbelül 2 hete.. A grafika bejövős volt, de sok a hihetetlen rész benne. Összességében csak hülyéskedésre jó a játék, a küldetéseket biztos nem csinálnám.
-
nixx-21
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
hát igen ott vesztette el a komolyságát a trailer....nevetséges...

-
CsiguszMaxim
senior tag
Kiszedi a repülőből a muksót azzzzzz.
. Sztem nem lesz az én világom a játék viszont a trailer nagyon jó lett hangulatában. Mostanság egyre több jó kis vidi van jó zenével megspékelve. A borderlands trailere szintén nagyon kemény lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Sztem nem lesz az én világom a játék viszont a trailer nagyon jó lett hangulatában. Mostanság egyre több jó kis vidi van jó zenével megspékelve. A borderlands trailere szintén nagyon kemény lett.