Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Nos az életben egyszer hasznosult az önzetlenségem, és az átutalás talán oda ment ahová kellett...

Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet, de sajnos kétlem hogy megússza, bármilyen ügyvédje van...
Végeredményben pedig villamos kérdésére pedig azt válaszolom, hogy jó helyen van ez itt, ahol normális, előítéletektől mentes emberekkel is meg lehet vitatni a témát...
Minden egy beszélgetéssel kezdődik. Jó lenne tenni valamit, de nem olyan hülyén mint a gárdisták, vagy hasonszőrűek... az ilyen "magyarozó" tökkelütöttek rettentő suták.Van Doszpot részéről egy komolyabb kezdeményezés, ami egyértelműen a közbiztonság helyreállítását tűzte ki, és a hétvégén itt lesznek a szomszéd faluban. Járják az országot. Mivel okosan cselekednek, ezért talán állami támogatást is kap majd a dolog. Én biztos beszélek velük, hogy hogyan tudnám támogatni az ügyet...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Kissé kifordítva használva Menthrist #4-ben tett kijelentését, a dolog tényleg nem fekete-fehér. Gondolok itt arra, hogy bár tényleg született egy általánosítás, és az általánosítás nem véletlenül született, mégsem jogos "minden" kisebbségit egyből beskatulyázni. Van köztük akit barátomnak mondok, van köztük egy volt barátnőm, aki anno az iskola legcsinosabb, legápoltabb nője volt, és azóta címlaplány is volt egy közkedvelt magazinban, és nem tenném meg velük, hogy a származásuk miatt elítélem, vagy lenézem őket. És sokkal szomorúbb, hogy köztünk, "magyarok" között is egyre több a dínó.
-
marcus.fenix
aktív tag
Szerintem elbeszélünk egymás mellett...
Én is azt írtam, hogy nekem horror lenne, de ha mondjuk a higiéniából indulunk ki, akkor gondolom hogy ha valaki a saját bűzét, a felesége bűzét, a gyerekei bűzét és a háza bűzét el tudja viselni, akkor más bűzével sincs gondja szerintem.
Mint írtam, ha valaki egy normális életből kerül a szarba, annak kín... aki szarból kerül szarba, annak jóformán semmi...
-
marcus.fenix
aktív tag
Én 63-at tudtam, és tény, hogy a 30 ott kezdődik, de kisebb összegeket a környékünkön már kiadnak 50 és 63 között is, csak akkor nem megy feljelentés. És nem városi legenda, barátnőm nagybátyját 52-nél 5000.- forintra bírságolták

És ha nem haladsz gyorssan, még mindíg hiányozhat az EÜ-doboz, vagy az izzókészlet, vagy van sapkád, vagy nincs sapkád...
-
marcus.fenix
aktív tag
HA ilyen téma van, szegény édesanyám mindíg a csendőröket hozta föl. Hogy milyen tekintélyük volt, meg hogy féltek tőlük a zsiványok... Mondjuk mostanra az arányok megváltoztak. Tény hogy nehéz megtalálni az egyensúlyt. Ha túl sok a hatalom a rendvédelmi egységek kezében, az túlkapásokra és a korruptabb fajtának még sok egyébre ad lehetőséget... míg a túl kevés meg azt szüli, hogy a rendőrökön egyszerűen röhögnek. Nálunk meg sikerült mindkét lehetőség negatívumait összeszedni: rengeteg lehetőség a korrupcióra, s nulla tekintély.
Mindamellett hihetetlen, hogy néha kiket és miket felvesznek rendőrnek. Semmi elhivatottság, semmi akarat, semmi értelem, és mégis bejut, mert nagy a hiány...
-
marcus.fenix
aktív tag
Nem találkozom a médiával, ha a barátnőm nem nézne néha tévét, akkor le is köttetném a gecibe, mert nem vagyok rá kíváncsi. A körülöttem lévő emberektől úgyis meghallom ami éppen sláger. Igen, tény hogy a hírek nagyrésze eterelő hadművelet, de ezen nép elaltatására éppen elég egy Hal a Tortán, vagy egy Győzike show, nem kell oda áramütött kisebbségi. Aztán mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Bár 10 lopott uborka lenne a legnagyobb probléma, amit a rohadékok okoznak...
Ahogy atrocitások mindíg voltak... (az hívja így, aki nem kapott belőlük) úgy mindíg volt egy sikkasztó csaló hazug banda, ami természetéből kifolyólag magasra került, és lefölözi az összes pénzt, amíg a töbség a koncon marakodik... egyik dolog ellen sem tehetünk semmit, a különbség annyi, hogy míg az egyikféle ganajjal kénytelen vagy együtt élni, addíg a másikat legalább nem látod, mert nem vegyül veled...
-
marcus.fenix
aktív tag
Börtönben lenni szar dolog!
Ezt elhiszem, főleg egy olyannak, akinek kinnt sokkal jobb...
De mivan azokkal, akik kinnt is ugyanolyan körülmények között élnek, annyi különbséggel, hogy van mozgásterük...
Börtönben lenni szar dolog!
De nem elég szar ahhoz hogy az igazi köcsögöket visszatartsa... amellett az odakerülés esélye is csekély, és akkor itt már el is érkeztünk a rendőrség tehetetlenségéig, amiről talán nem is maguk a rendőrök tehetnek...
Mellesleg két ismerősöm is van egy pesti kóterben smasszerként. Néha mesélnek. Nekem horror lenne, de van aki jól elvan ott... -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én a biztonság kedvéért inkább az óvadékos számlára utaltam...
-
marcus.fenix
aktív tag
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Mit keresne egy gyerek éjszaka a más kertjében???
Amúgy nem azt írtam hogy helyes az eljárás, de hogy elkeseredettségében ezt tette, azt meg tudom érteni. És én nem beszéltem lőfegyverekről...
Bár nem tudom mivel rosszabbak, mint a balta, vagy a kés, ami van mindenkinek...
Ott van a probléma, hogy ha 4-5 surmó rádtámad az utcán, és te megvéded magad, akkor 99% hogy te ütöd meg a bokád. A járható út az, hogy hagyod magad összeverni, meglopni, megb@szni, és UTÁNA teszel egy feljelentést, ahol pedig van 1%-od, hogy eléred azt, hogy a 4-ből egy bemegy a börtönbe, ahol ugyanolyan jól érzi magát mint kinnt.
Ha nem túl radikális változtatást akarunk akkor kezdjük ott, hogy a börtön legyen BÖRTÖN!
Legyen egy olyan hely, ahová SENKI sem megy szívesen. Ne együtt bulizzanak győzikével.
Meg nem tartom jó ötletnek azt sem, hogy egy szándékos gyilkosság után jó magaviselettel 10-15 év után le lehet dobantani... nincs visszatartó ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest