Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Mit keresne egy gyerek éjszaka a más kertjében???
Amúgy nem azt írtam hogy helyes az eljárás, de hogy elkeseredettségében ezt tette, azt meg tudom érteni. És én nem beszéltem lőfegyverekről...
Bár nem tudom mivel rosszabbak, mint a balta, vagy a kés, ami van mindenkinek...
Ott van a probléma, hogy ha 4-5 surmó rádtámad az utcán, és te megvéded magad, akkor 99% hogy te ütöd meg a bokád. A járható út az, hogy hagyod magad összeverni, meglopni, megb@szni, és UTÁNA teszel egy feljelentést, ahol pedig van 1%-od, hogy eléred azt, hogy a 4-ből egy bemegy a börtönbe, ahol ugyanolyan jól érzi magát mint kinnt.
Ha nem túl radikális változtatást akarunk akkor kezdjük ott, hogy a börtön legyen BÖRTÖN!
Legyen egy olyan hely, ahová SENKI sem megy szívesen. Ne együtt bulizzanak győzikével.
Meg nem tartom jó ötletnek azt sem, hogy egy szándékos gyilkosság után jó magaviselettel 10-15 év után le lehet dobantani... nincs visszatartó ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest