Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Smiro
senior tag
Ez akkor lesz érdekes, ha mondjuk családtag, vagy kolléga szól utólag, hogy "kölcsönvettem a töltődet"
Sok földkörüli pályára irányított űrszemét jelenik majd meg
-
Noukoum
veterán
Valójában már a jelenleg használt valódi gyorsöltések is bőven elegek ahhoz hogy felhagyjunk a régi töltési szokásainkkal. A cikkben tárgyalt sebesség inkább már arra jó hogy ha tényleg sietünk, hirtelen kell menni akkor ne legyen akadály a telefon töltöttségi szintje és ne kelljen powerbankkal szenvedni. Hanem feldobjunk 5 percre és mehetünk is.
-
-
xZer0kidx
senior tag
Akár igen. Szerintem! ezzel elveszti a szükségességét a legtöbb rutin. PL.: Csak este töltöm, egész este töltőm, ha hazaértem rögtön a töltőre teszem, tölteném de használnám is, stb.
Itt felébredsz rávágod a töltőre és mire végzel a kak... akarom mondani zuhanyzással már fullon a telefon.
Úgy értettem

-
-
xZer0kidx
senior tag
Atyagatya
ez nagyon durva és egy kicsit félelmetes is. Mindenesetre a felhasználói (töltési) szokásokat alapjaiban változtathatja meg. -
-
200w töltésnél az akku nagyon fel fog melegedni, azzal akkor mi lesz?
-
Ez szinte megfelel egy normál töltö akkura gyakorolt degradálási mutatójának.
Amugy meg a MIUI 13-ban beleteszik az állitható töltési erősséget. 
Ugy töltöm ahogy akarom. Ez rendes tölük. Igy nem kell más töltövel töltsem ha lasabban akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok földkörüli pályára irányított űrszemét jelenik majd meg