- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Ha már PC-re halott...
-
Shing
őstag
Eléggé kuka az engine... PC-n is csak DirectX9. Planetside 2 is ezt használja és eléggé rosszul fut PS4-en... persze más játék és a motor működésén is lehet változtatni, de nem reménykednék 60FPS-ben.
Egyébként ha ráérsz nézz rá a SCUM-ra... (Jó lenne hírt olvasni róla a magyar gamer sajtóban). PUBG, H1Z1 már gagyi, sztem ez lesz az új trendi gém.
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #11 üzenetére
Nem, mert ez pityóka lesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #8 üzenetére
Ez béta nem early access.
Amúgy free-to-play lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #8 üzenetére
Nem, free to play lesz, úgy tudom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #4 üzenetére
Plusz ugye ne felejtsük el, hogy a Fortnite egy rajzfilmes, színes-szagos kinézetű BR játék, így akiknek a stílus nem jön be, azok a H1Z1 mellett tehetik le a voksukat.
Ami érdekes lehet, hogy mondjuk 60 FPS lesz-e PS4-en ez a játék.(Esetleg betonstabil 30 FPS) Mert ha igen akkor ha kijön Xbox-ra is néhány hónap múlva, szerintem többen áttérnek arra majd, mert sajnos a PUBG technikailag még mindig hulladék.
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #4 üzenetére
Egyetértek, ez betöltheti az "űrt" a felhasználóknál, akinek hiányzik a PUBG PS-en.
-
30z.Samu
félisten
Az már majdnem PUBG...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka