Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Köszi a tippet, de ennyire nem ragaszkodom ehhez a nem túl szép macsekhoz, csakhát ajándék...
Elnyűvöm, aztán felteszek egy mintátlant, csak amúgy időm sincs nagyon eléülni mostanság. Majd jönnek az ünnepek, lesz idő rendezgetni
A gépet is nyár óta építgettem apránként. Évek óta nem volt gémergép itthon csak a noteszek, nyaralás alatt rámjött, hogy kéne valami mert ha lenne időm, akkor milyen jó lenne egy normális gép. Sosem lesz kész. Mindig csak a következő fázisát tervezem ezeknek.
Igy merültem bele az SFF világba is. Jonsbo házam mondjuk épp van több is, ilyen maradványok. Régóta ismerem a gyártót.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elnyűvöm, aztán felteszek egy mintátlant, csak amúgy időm sincs nagyon eléülni mostanság. Majd jönnek az ünnepek, lesz idő rendezgetni
Igy merültem bele az SFF világba is. Jonsbo házam mondjuk épp van több is, ilyen maradványok. Régóta ismerem a gyártót.