- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Írtam is, hogy távolság és méretfüggő.
Volt 27" méretben 1080p, 1440p és 4K monitor is nálam. Van különbség, ebben a méretben viszont az 1440p az ideális egyébként, főleg a Windows skálázódás problémái miatt... viszont a 4K élesebb.
TV-ben meg jelenleg egy 49" 4K-m van, 50" Full HD-ről váltottam, itt is van különbség, 3 méter alatt.
Viszont innen én jelenleg csak OLED-re váltanék, azok viszont egyelőre sajnos drágák.rii: Nyilván ez is benne van, de írtam is, hogy szerintem 8K Európában úgysem lesz 2024 előtt. Kizárt dolog.
Viszont egyre nagyobb HDD-k jönnek, egyre gyorsabb az internet is, 5G is lesz, semmi akadályát nem látom behozni a 8K-t is idővel. Fél-egy évtized múlva, akkor is lesz itt az ideje. Egyébként nem csak TV adás van, nekem előfizetésem sincs évek óta. Csak játszok meg filmezek, sorozatozok, az is sokszor Netflix.65-75" környékén jöhet a 8K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest