Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
hát ez elég gyászos....dx12 ugyanúgy "sehol" sincs a nagy dx12 hype-hoz képest, ami volt, h majd a radeon megmutassa! tényleg vicc a köbön, pedig bíztam benne
...legalábbis az fury esetében....jóval később jött ki, szénné hypeolták és ENNYI??? nem mondom azt, h jó lenne a ha megszűnnének..bár túl sok "ártoríztó" hatásuk szerintem így sincs már (talán egy pici), de az nv annyiért adja kis túlzással a kártyáit, amennyiért akarja (hisz eleve ő jön ki hamarabb a modellekkel) meg ez, hogy előremutató, sehol sem előremutatók ezek.
nem is értem am az "amd" taktikáját...."előremutató" kártya és 4k-ban játszhatatlan a játék vele, hol előremutató az? olyan technológiát (effektek) meg nem tud, amitől leesik az állad és a konkurencia nem tudja....most ez kicsit idegesít am, mármint ez a hype és ami lett végül, nem jó hozzáállás szvsz ez a mókolás (bár ezt jól tükrözi a piaci részesedésük is)....ami kevésbé idegesít, h a 7970 érdekesen jól szerepelt
mire a 144es 4k-s monitorok 50ezerért pörögnek majd, addigra már ezeknek a dolgoknak híre hamva se lesz (reméljük az "amd"nek még igen
) ....szal, jobban örülnék, hogy ha az "amd"sek a jelenre koncentrálnának kevesebb hype-al és jó driverekkel, akkor szerintem lenne esélyük.....de így ez most fekete pont erősen újra (átnevezgetések után) és a lejtmenetet látom csak
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest