Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
Gratulálok a körhöz
A barátommal mi te előtted egy fél nappal, csütörtök este, indultunk Szemesről a másik irányba és reggelre értünk körbe. Hogy ne legyen melegünk mentünk este, ráadásul éjjel semmi forgalom nem volt így az északi parton végig a 71-en a szuper aszfalton és nem a felpúposodott bringaúton. Persze a kötelező felszerelésen kívül láthatósági mellény és fejlámpa is volt nálunk. Amit írtál az tényleg nem emelkedő, hanem a legunalmasabb része az egésznek, nyílegyenesen a nyaralók között, semmi látnivaló vagy 10Km-en keresztül, utálom én is. A legszebb viszont szerintem a zalai része; a szentgyörgyi elágazástól Györökig, az olyan vadregényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A barátommal mi te előtted egy fél nappal, csütörtök este, indultunk Szemesről a másik irányba és reggelre értünk körbe. Hogy ne legyen melegünk mentünk este, ráadásul éjjel semmi forgalom nem volt így az északi parton végig a 71-en a szuper aszfalton és nem a felpúposodott bringaúton. Persze a kötelező felszerelésen kívül láthatósági mellény és fejlámpa is volt nálunk. Amit írtál az tényleg nem emelkedő, hanem a legunalmasabb része az egésznek, nyílegyenesen a nyaralók között, semmi látnivaló vagy 10Km-en keresztül, utálom én is. A legszebb viszont szerintem a zalai része; a szentgyörgyi elágazástól Györökig, az olyan vadregényes.