Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"személyeskedés amit írtál"
Az lenne szemelyeskedes, ha teged minositgetnelek - de nem ezt tettem, a velemenyeddel kapcsolatban irtam azt, amit.
Egyebkent meg nekem ugy remlik, hogy az nem ugy tortent, hogy Magyarorszag lebegett a semmi kozepen, aztan 2004-ben egyszer csak landolt itt Europaban, hanem mar szuletesetol kezdve ott volt, nevezett kontinens meg a Fold nevu bolygon, ahol bizony nem csak magyarok elnek, szoval ezt a nemzetekfelettiseget mar a kezdet kezdeten elbuktuk (azt meg mar csak mellekesen emlitem meg, hogy raadasul Mo-n a kezdetek ota nem csak magyarok elnek, meg - ha mar tortenelmi perspektiva - az elmult idokben akkor ment a legjobban a magyaroknak, amikor az Osztrak-Magyar Monarchia nevu nemzetekfolotti szervezet resze volt (azelott meg a masodik evezred elso feleben, amikor ezt az egesz nacionalizmus nevu dolgot meg fel se talaltak, igy aztan senkit nem razott meg kulonosebben, ha pl. olasz vagy (ne adj' Isten) szorostalpu roman kiralyunk volt)).
Egyebkent meg elszomorit az, hogy mar megint eljutottunk oda, hogy a penztarca a legfontosabb. Nem az.
Az, hogy neked nem tetszik a gazdasag jelenlegi allasa, attol meg ugyanolyan szepek az erdoben a ciklamenek, ugyanolyan kedves nekem a magyar nyelv, ugyanannyira szeretem a csaladom - ha valaki ezt hajlamos elhajitani csak azert, hogy par huvelykkel nagyobb TV-je legyen, tegye, de ne varjon tolem kulonosebben nagy egyetertest."nem hiszem, hogy van olyan ember aki erre a mostani időszakra nagyon emlékezni akar"
A lanyom most negy eves, most nyiladozik az ertelme, edes, cserfes lany - engedelmeddel en emlekezni akarok erre a mostani idoszakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest