Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dabadab

titán

válasz Kobe #166 üzenetére

"személyeskedés amit írtál"

Az lenne szemelyeskedes, ha teged minositgetnelek - de nem ezt tettem, a velemenyeddel kapcsolatban irtam azt, amit.

Egyebkent meg nekem ugy remlik, hogy az nem ugy tortent, hogy Magyarorszag lebegett a semmi kozepen, aztan 2004-ben egyszer csak landolt itt Europaban, hanem mar szuletesetol kezdve ott volt, nevezett kontinens meg a Fold nevu bolygon, ahol bizony nem csak magyarok elnek, szoval ezt a nemzetekfelettiseget mar a kezdet kezdeten elbuktuk (azt meg mar csak mellekesen emlitem meg, hogy raadasul Mo-n a kezdetek ota nem csak magyarok elnek, meg - ha mar tortenelmi perspektiva - az elmult idokben akkor ment a legjobban a magyaroknak, amikor az Osztrak-Magyar Monarchia nevu nemzetekfolotti szervezet resze volt (azelott meg a masodik evezred elso feleben, amikor ezt az egesz nacionalizmus nevu dolgot meg fel se talaltak, igy aztan senkit nem razott meg kulonosebben, ha pl. olasz vagy (ne adj' Isten) szorostalpu roman kiralyunk volt)).

Egyebkent meg elszomorit az, hogy mar megint eljutottunk oda, hogy a penztarca a legfontosabb. Nem az.
    Az, hogy neked nem tetszik a gazdasag jelenlegi allasa, attol meg ugyanolyan szepek az erdoben a ciklamenek, ugyanolyan kedves nekem a magyar nyelv, ugyanannyira szeretem a csaladom - ha valaki ezt hajlamos elhajitani csak azert, hogy par huvelykkel nagyobb TV-je legyen, tegye, de ne varjon tolem kulonosebben nagy egyetertest.

"nem hiszem, hogy van olyan ember aki erre a mostani időszakra nagyon emlékezni akar"

A lanyom most negy eves, most nyiladozik az ertelme, edes, cserfes lany - engedelmeddel en emlekezni akarok erre a mostani idoszakra.

Új hozzászólás Aktív témák