Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Olvasgatom a leírtakat és azt érdekes mód senki nem írta hogy a HONVÁGY mennyire jelentkezik kint élők esetében? Mert akármennyire is szar ez az ország (és sajnos ez tény majdnem minden szempontból) mégis ez a hazánk, MAGYAROK vagyunk! Ha mindenki elmegy a dzsipsziké lesz az ország de ki fog adózni??? Ők is éhenhalnak akkor ha már nincs kit lehúzni... kénytelenek lesznek dolgozni bár inkább továbbálnak mint a sáskák...
Ki kéne találni hogy lehet megmenteni ezt az országot .. de félek ide nagyon drasztikus ezközök kellenének amiket nem szeretnék felsorolni mert igencsak radikálisnak néznétek.
Sok dolog van amiért elmennék pl.: Jobb életszinvonal, nyugodtabb légkör, kedvesebb emberek (bár megjegyzem ez szorosan összefügg az életszinvonallal mert ha itthon se lenne megélhetési küszködés mindenki kedvesebb, nyugodtabb, barátságosabb lenne) sokkal JOBB UTAK, az autófenntartás sokkal olcsóbb egyszerűbb szerintem és pl megengedhetném magamnak hogy 2-3 autóm legyen mert így szeretném. STB. A másik oldalról viszont ideköt a család a barátok isemrősök... A legnagyobb baj hogy minden meglehetne itt is ami kint van csak a vezetők és a nép gondolkodásának kéne gyökeresen megváltoznia és hiszem hogy ha ezt a politikusok kezdenék példás tisztességes BECSÜLETES viselkedéssel (amit szerintem én már nem fogok megérni) a nép követné és megváltozna minden és a kinti magyarok is visszajönnének és UTÓPIA...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest