Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #17 üzenetére
A lacoste egyébként nagy kedvencem, a galléros polójuk meg a fehér parfümük, meg 1-2 cipőjük is tetszik,szerencsétlenségemre egy lacoste cuccom sincs az ára miatt, de tervben vannak xD Egyébként ez is inkább világosszürke, csak a fenti kép szerintem sötétebb mint amilyen élőben..
-
Bjørgersson
félisten
Nyáron papucsozni szoktam, edzőcipőre pedig nincs szükségem, úgyhogy ilyen téren nem tudok segíteni.
Az viszont érdekes, hogy az Emerica weboldalán nem látom ezt a kék-szürke színt, csak két feketét, barnát meg egy világosszürkét. Bár a feketék meg a barna is eszméletlen jól néznek ki.
ui.: Nyári cipőnek esetleg Lacoste? Nagybátyám hord olyanokat, neki jól is állnak, meg amennyire tudom véknyak is.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #15 üzenetére
Tényleg jól néz ki, bár nyárra annyira nem célszerű, azóta sikerült vennem hozzá egy teljesen fekete farmert, valamint egy kék nadrágot, mindkettővel jól mutat a szürke -szerintem-
Hajrá egyébként, most azon vagyok, hogy milyen nyári cipőt vegyek?!
Edző cipő is kéne, bár ha jót akarok, akkor nem úszom meg olcsón: [link] :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson #13 üzenetére
Hát igen, napi régész, amúgy az elején úgy 1-2 hónapig nem volt a legkényelmesebb, azóta nincs gond, betörtem
-
Bjørgersson
félisten
Te jó ég ez gyönyörű!
Régészkedek már egy kicsit.
-
Domxc
senior tag
Hú, grat. Jó kis cipő. Én most egy ilyet nyúzok.
-
beefjeez
senior tag
kipróbálnám mennyit bírna deszkázással ez a cipő
mostani vty cipők 1 hónap, és elfogy az eleje
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
mexicanraven #7 üzenetére
Köszönöm a véleményed, körülnézek az Osirisek között is.
-
Jim-Y
veterán
válasz
mexicanraven #7 üzenetére
Ezt el bírom képzelni, még úgy is, hogy a színért nem vagyok oda, mégis ez jól néz ki: [link]
El is mentettem könyvjelzőbe, majd az októberi fizumból lehet megveszem, ha kapok annyit
Ha már itt tartunk, nem tudjátok hol tudnék olcsón/olcsóbban tiszta fekete, egyszerű farmernadrágot venni? Egy Vans-et néztem, de az 16K, azt kicsit sokallom érte, na jó nem is kicsit, marhadrága:/ Hasonló minőséget viszont szeretnék..
-
Jim-Y
veterán
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
21K, de ha azt nézem, hogy ritkán kapok cipőt akkor belefért, nekem a kék az már túl extra, viszont valamilyen szürke cipőt mindig is akartam
Amit Recon linkelt feketét, az viszont nekem is tetszik
-
mexicanraven
senior tag
Ha valós véleményt akarsz, akkor azt mondom, hogy ne vegyél Suprát!
Jól néz ki nagyon, nem mindenkinek van ilyen a lábán, de inkább divat márka, árához képest nincs olyan minősége, hogy megérje a többlet kiadást!
Amit én igazán ajánlok az az Osiris. Vagy 4 ilyen cipőm volt, barátnőmnek most van a második, és én sose csalódtam, a következő is olyan lesz!
Télire egy ilyen pont ideális volna:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
Jó féle, én is suprát akarok venni télire, ezt néztem ki , csak elég drága.
-
danih
veterán
Tornacipő?
-
Bocaa
senior tag
jóvétel
-
mexicanraven
senior tag
Deszkásban tolod?
Grat hozzá, mennyi volt?Nekem ilyen van most:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
Grat hozzá.
-
Jim-Y
veterán
Legalább pontosan vissza tudom majd keresni, ha gariztatni kéne, hogy mikor vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V70 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V55 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V31 - i5-12400F - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest