Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A lacoste egyébként nagy kedvencem, a galléros polójuk meg a fehér parfümük, meg 1-2 cipőjük is tetszik,szerencsétlenségemre egy lacoste cuccom sincs az ára miatt, de tervben vannak xD Egyébként ez is inkább világosszürke, csak a fenti kép szerintem sötétebb mint amilyen élőben..
-
Bjørgersson
félisten
Nyáron papucsozni szoktam, edzőcipőre pedig nincs szükségem, úgyhogy ilyen téren nem tudok segíteni.
Az viszont érdekes, hogy az Emerica weboldalán nem látom ezt a kék-szürke színt, csak két feketét, barnát meg egy világosszürkét. Bár a feketék meg a barna is eszméletlen jól néznek ki. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui.: Nyári cipőnek esetleg Lacoste? Nagybátyám hord olyanokat, neki jól is állnak, meg amennyire tudom véknyak is.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tényleg jól néz ki, bár nyárra annyira nem célszerű, azóta sikerült vennem hozzá egy teljesen fekete farmert, valamint egy kék nadrágot, mindkettővel jól mutat a szürke -szerintem-
Hajrá egyébként, most azon vagyok, hogy milyen nyári cipőt vegyek?!Edző cipő is kéne, bár ha jót akarok, akkor nem úszom meg olcsón: [link] :/
-
Jim-Y
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát igen, napi régész, amúgy az elején úgy 1-2 hónapig nem volt a legkényelmesebb, azóta nincs gond, betörtem

-
Bjørgersson
félisten
Te jó ég ez gyönyörű!

Régészkedek már egy kicsit.

-
Domxc
senior tag
Hú, grat. Jó kis cipő. Én most egy ilyet nyúzok.
-
beefjeez
senior tag
kipróbálnám mennyit bírna deszkázással ez a cipő
mostani vty cipők 1 hónap, és elfogy az eleje 
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
mexicanraven
üzenetére
Köszönöm a véleményed, körülnézek az Osirisek között is.

-
Jim-Y
veterán
válasz
mexicanraven
üzenetére
Ezt el bírom képzelni, még úgy is, hogy a színért nem vagyok oda, mégis ez jól néz ki: [link]
El is mentettem könyvjelzőbe, majd az októberi fizumból lehet megveszem, ha kapok annyit

Ha már itt tartunk, nem tudjátok hol tudnék olcsón/olcsóbban tiszta fekete, egyszerű farmernadrágot venni? Egy Vans-et néztem, de az 16K, azt kicsit sokallom érte, na jó nem is kicsit, marhadrága:/ Hasonló minőséget viszont szeretnék..

-
Jim-Y
veterán
válasz
mexicanraven
üzenetére
21K, de ha azt nézem, hogy ritkán kapok cipőt akkor belefért, nekem a kék az már túl extra, viszont valamilyen szürke cipőt mindig is akartam
Amit Recon linkelt feketét, az viszont nekem is tetszik 
-
mexicanraven
senior tag
Ha valós véleményt akarsz, akkor azt mondom, hogy ne vegyél Suprát!
Jól néz ki nagyon, nem mindenkinek van ilyen a lábán, de inkább divat márka, árához képest nincs olyan minősége, hogy megérje a többlet kiadást!
Amit én igazán ajánlok az az Osiris. Vagy 4 ilyen cipőm volt, barátnőmnek most van a második, és én sose csalódtam, a következő is olyan lesz!
Télire egy ilyen pont ideális volna:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
válasz
mexicanraven
üzenetére
Jó féle, én is suprát akarok venni télire, ezt néztem ki , csak elég drága.

-
danih
veterán
Tornacipő?
-
Bocaa
senior tag
jóvétel

-
mexicanraven
senior tag
Deszkásban tolod?

Grat hozzá, mennyi volt?
Nekem ilyen van most:
[link] -
Recon666
Közösségépítő
Grat hozzá.

-
Jim-Y
veterán
Legalább pontosan vissza tudom majd keresni, ha gariztatni kéne, hogy mikor vettem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyébként az Emerica oldal szerint Debrecenben is van egy üzlet, ahol lehet kapni. Holnap igencsak útba ejtem!
Az viszont érdekes, hogy az Emerica weboldalán nem látom ezt a kék-szürke színt, csak két feketét, barnát meg egy világosszürkét. Bár a feketék meg a barna is eszméletlen jól néznek ki. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajrá egyébként, most azon vagyok, hogy milyen nyári cipőt vegyek?!