Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Stúdió jellegű monitoroknál általános jellemző, hogy nem használnak leválasztó relét, mivel nem szokás ki-be kapcsolgatni őket. A bemelegedés egy hosszú folyamat ezeknél a B osztályú erősítőknél, hidegen sokkal gyengébben tudnak szólni, és terhelés nélkül egyébként sem fogyasztanak sokat. Én sosem kapcsoltam ki egyetlen monitortomat sem.
-
Hát egy részét mindenképp.
Én sem hagyok semmit standby-ban egyébként alapvetően, mindent áramtalanítok éjszakára, vagy otthonról elmenetelkor, sőt külön kis kapcsolós hosszabbítókat használok, így minden egyes készüléket csak akkor helyezek áram alá, amikor használom is. Annyiból mégis jó, ha van standby, mert a bekapcsolásnál előbb sb-ba kerül a cucc, nem kapcsol be azonnal, így nincs durr. Kikapcsolásnál meg ugyan ez a helyzet, előbb standby-ba kapcsolja ki az ember, aztán áramtalanít, majd amikor áramtalanít szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest