- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Mostanában ha jól tudom már nem nagyon lehet belső hálót elérni ilyen hivatalos lanpartykon...amúgy meg DM4 meg DM6, quákba nem nagyon tímeltem...viszont érdemes egy szétmoddolt és szétproxyzott q1-et, lecserélt textúrákkal, fullbright színekkel összehasonlítani mondjuk egy CSvel, ahol egy stopsound parancs miatt diszkvalifikálnak egy csapatot...blehh, meg most eszembe jutott, hogy mit szenvedtem össze anno a bindekkel meg aliasokkal a safe mode configomhoz : )
-
cgod
tag
Hát ehh, ezért kár volt megölni a balatone-t, bár ez vicces, hogy a kerékpárossport és a punk helyét átvette a cybersport meg a hajdobálós nyálmetál.
A címre kattintva én is azt gondoltam, hogy majd nosztalgiázhatok kicsit Régi Quakefényeken (emlékszik erre még egyáltalán valaki?) meg EQ-kon, aztán meg jött a tipikus sajtóakkreditációs szöveg, bleh. Bár biztos jó lesz annak, aki szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest