Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retroboy87
csendes tag
válasz Ivy.4.Ever #109 üzenetére
ááááá cimbora esélytelen, ha az életem múlt volna rajta sem ismertem volna, soha az életben nem láttam, de nem is játszottam ezzel a játékkal
-
Retroboy87
csendes tag
válasz isizakhi03 #56 üzenetére
Helo, A piros hajú lény, kabuki quantum fighter névre hallgatott
-
Retroboy87
csendes tag
válasz Ivy.4.Ever #105 üzenetére
húúúú létrás játééék???
hmmm atari-klón gépen rémlik valami ilyesmi,játék, játék elején ugrál a srác, és közbe épülnek a különböző épületek, és mikor elkezdted pár másodpercre megmutatta mit kell kiraknod, és egy létrával mászkálltál és raktad ki.
sárga kazin ilyenre nem emlékszem, vagy pedig ennyi infóról amit te adtál nem ugrik be nekem. -
Retroboy87
csendes tag
27 éves vagyok,nálunk vidéken nagy szenzáció volt a piaci sárga kazis nintendónak, a 90 es évek közepén, előbb volt a kínai atari klón, majd jött a sárgakazis gépezet.
rengeteg játékot kipróbáltunk, cserélgettük, matricáztuk, névvel, mint a füzeteket.
2-3 éve újra megpróbáltam ezen játékok gyűjtésével,újra van atari, és sárga kazis gépem, rengeteg kazettával, és így 27 évesen is olyan lelkesedéssel ugrálok, lövök, mászok, mint ahogy 12-14 évesen, még a fekete-fehér orion tv n-ken. -
Retroboy87
csendes tag
válasz Ivy.4.Ever #23 üzenetére
Üdv palaca
nekem is megvolt a shatterhand, pont ugyanezen problémával.
Robocop3 néven futott a címke, és a shatterhand hackelt (belepiszkált) változata volt.
azt soha nem lehetett továbbvinni.
megvan sárga-kazin a nem hackelt verzió, azon szépen tovább megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest