- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimi222
csendes tag
De legalább nem halt meg...
-
Omega81
senior tag
Én boldog ifjanti koromban az őrtilosi és gyékényesi bányatóban palack és segédeszközök nélkül mentem le 4-10m mélységbe ha emlékezetem nem csal. De ez volt vagy 11-15 éve... és semmi nem történt. Palackkal nem merültem.
Mondjuk én a tavat is átúsztam papucsban fogadásból, 10 indulóból csak nekem maradt fent mind a kettő a lábamon.értékelt üzletek: 42+ 0-
-
YceBear
tag
Nyomasvaltozas kerdese. 10 meterenkent 1 barral no a nyomas a felszinhez kepest. Tehat 10 meteren 2 bar ami azt jelenti ha 10 meteren levegot veszel akkor az a felszinen dupla terfogatot jelent. Szoval 4 meteren belelgzet levego mennyiseg a felszinen 1.4 szeresere novekszik. De nincs ezzel gon csak szepen folyamatosan lelegezni kell es nem raketakent feljonni.
[ Szerkesztve ]
-
Omega81
senior tag
Nagyon jó írás, egy élmény!
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
YceBear
tag
válasz TompapaTM #17 üzenetére
Nem is a dekopmressziora gondolok illetve javitanalak mert a Nitrox ebbol a szempontbol jobb leven tobb oxigent es kevesebb Nitorgent tartalamaz. Amire en gondolok hogy 4 metertol ha feljossz es nem fujod ki folyamatosan a levegot akkor a tudod 1.4 szeresere tagulna a felszinen a nyomaskulonbsegnek hala. Buvarkodni tenyleg jo es tenyleg sokba kerul. Ha mar levizsgazol akkor elojon az igeny 1 normalis felszerelsre hogy na az ocska berelt uccot hasznald. Na az nem olcso
-
TompapaTM
csendes tag
Ilyen mélységnél még szóba sem jöhet a dekompressziós probléma, főleg, hogy nem nitroxot használnak ezekhez a rövid és nem nagy mélységig történő merülésekhez.
Merülni pedig tényleg jó, ha van rá sok pénzed.
Egy volt évfolyamtársnőm csinálja jól: ő most búvároktató. Jelenleg Thaiföldön dolgozik, illetve él a hobbijának. Most már azt sem mondhatom, hogy vele ellentétben nekem legalább nyugdíjam lesz - senkinek sem lesz a mostani harmincas generáció után...[ Szerkesztve ]
-
YceBear
tag
Ha rakapsz majd te is 10 napon keresztul napi 2-3 merulnel. Meg 1 aprosag nem veletlenul nem engedett felmenni..
[ Szerkesztve ]
-
Day 'n' Nite
tag
Nagyon jó írások!
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
JanFe
aktív tag
Nagyon tetszett, koszi
"There is nothing permanent except change"
-
TompapaTM
csendes tag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
-
TompapaTM
csendes tag
válasz nincsisbéla #2 üzenetére
Naná! Különben el sem mentem volna...
-
LBandi
aktív tag
Csatlakozom a többiekhez! A korábbi részekhez hasonlóan, ismét egy nagyon jó írásnak lehetünk szemtanúi. Grat!
Már alig várom hogy mi is menjünk a párommal.
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Atke
senior tag
Jók nagyon a beszámolók, én 3 hete jöttem haza, mint ha a saját képeinket nézném.
rankesz: Nekünk 2 főre 450. cakum-pakk (ebben kairó,búvárkodás,szuvenyír, dzsip szafari) minden
nincsisbéla: Ha All Inclusive akkor igen, és a tömények is(kommersz orosz piák)
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Végre, már vártam a folytatást!
Ide nagyon szívesen elmennék én is a kis családommal!Mennyibe fájt az egész nyaralás cakumpakk forintban?
-
h1n1_900
senior tag
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
addikt
Jól összeszedted nem semmi! Grat!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
nincsisbéla
aktív tag
Most olvastam el egybe az összes részt és gratulálok, mert remekül írsz!
Egy kérdést engedj meg: a sör ingyenes volt?
Mentalita'
-
plus44
veterán
És megint zseniális, elképesztő. Megkoronáztad a mai elő-szülinapomat!
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest