Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimi222
csendes tag
De legalább nem halt meg...
-
Omega81
senior tag
Én boldog ifjanti koromban az őrtilosi és gyékényesi bányatóban palack és segédeszközök nélkül mentem le 4-10m mélységbe ha emlékezetem nem csal. De ez volt vagy 11-15 éve... és semmi nem történt. Palackkal nem merültem.
Mondjuk én a tavat is átúsztam papucsban fogadásból, 10 indulóból csak nekem maradt fent mind a kettő a lábamon. -
YceBear
tag
Nyomasvaltozas kerdese. 10 meterenkent 1 barral no a nyomas a felszinhez kepest. Tehat 10 meteren 2 bar ami azt jelenti ha 10 meteren levegot veszel akkor az a felszinen dupla terfogatot jelent. Szoval 4 meteren belelgzet levego mennyiseg a felszinen 1.4 szeresere novekszik. De nincs ezzel gon csak szepen folyamatosan lelegezni kell es nem raketakent feljonni.
-
Omega81
senior tag
Nagyon jó írás, egy élmény!
-
YceBear
tag
válasz
TompapaTM #17 üzenetére
Nem is a dekopmressziora gondolok illetve javitanalak mert a Nitrox ebbol a szempontbol jobb leven tobb oxigent es kevesebb Nitorgent tartalamaz. Amire en gondolok hogy 4 metertol ha feljossz es nem fujod ki folyamatosan a levegot akkor a tudod 1.4 szeresere tagulna a felszinen a nyomaskulonbsegnek hala. Buvarkodni tenyleg jo es tenyleg sokba kerul. Ha mar levizsgazol akkor elojon az igeny 1 normalis felszerelsre hogy na az ocska berelt uccot hasznald. Na az nem olcso
-
TompapaTM
csendes tag
Ilyen mélységnél még szóba sem jöhet a dekompressziós probléma, főleg, hogy nem nitroxot használnak ezekhez a rövid és nem nagy mélységig történő merülésekhez.
Merülni pedig tényleg jó, ha van rá sok pénzed.
Egy volt évfolyamtársnőm csinálja jól: ő most búvároktató. Jelenleg Thaiföldön dolgozik, illetve él a hobbijának. Most már azt sem mondhatom, hogy vele ellentétben nekem legalább nyugdíjam lesz - senkinek sem lesz a mostani harmincas generáció után... -
YceBear
tag
Ha rakapsz majd te is 10 napon keresztul napi 2-3 merulnel.
Meg 1 aprosag nem veletlenul nem engedett felmenni..
-
Day 'n' Nite
tag
Nagyon jó írások!
-
JanFe
aktív tag
Nagyon tetszett, koszi
-
TompapaTM
csendes tag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!
-
TompapaTM
csendes tag
válasz
nincsisbéla #2 üzenetére
Naná! Különben el sem mentem volna...
-
LBandi
aktív tag
Csatlakozom a többiekhez! A korábbi részekhez hasonlóan, ismét egy nagyon jó írásnak lehetünk szemtanúi. Grat!
Már alig várom hogy mi is menjünk a párommal.
-
Atke
senior tag
Jók nagyon a beszámolók, én 3 hete jöttem haza, mint ha a saját képeinket nézném.
rankesz: Nekünk 2 főre 450. cakum-pakk (ebben kairó,búvárkodás,szuvenyír, dzsip szafari) minden
nincsisbéla: Ha All Inclusive akkor igen, és a tömények is(kommersz orosz piák)
-
rankesz
veterán
Végre, már vártam a folytatást!
Ide nagyon szívesen elmennék én is a kis családommal!Mennyibe fájt az egész nyaralás cakumpakk forintban?
-
h1n1_900
senior tag
-
Jól összeszedted nem semmi!
Grat!
-
nincsisbéla
aktív tag
Most olvastam el egybe az összes részt és gratulálok, mert remekül írsz!
Egy kérdést engedj meg: a sör ingyenes volt?
-
plus44
veterán
És megint zseniális, elképesztő. Megkoronáztad a mai elő-szülinapomat!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Benne vagyunk a vízben - érthetően kevesebb a párbeszéd.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Playstation 5 Slim
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest