Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
válasz
Hieronymus #42 üzenetére
De ezek az akksik jellemzoen nem meghalnak csak degredalodnak ha jol tudom (csokken a hatotav).
Normal hasznalat mellett ez 10+ evesen lesz jelentosen eszreveheto, szoval erre felretenni csak akkor erdemes ha vmiert meg akarod tartani ilyen hosszutavon is az autot (de szerintem a tobbseg inkabb ujat fog venni amikor ez bekovetkezik).Aki meg megveszi toled az oreg teslad az ezt belealkudja az arba.
Tulkeppen ez ugyanaz mint az oreg belsoegesu, hogy azt sem szokta a tulaj felujitani eladas elott (mert a vevovel nem tudod ezt kifizettetni) hanem inkabb alkukepes lesz az ar, aztan majd az uj tulaja az oreg autonak csinal vele amit akar. -
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus #42 üzenetére
F@sztuggya...
Miért várna bárki addig, amíg meghal az akku? Ha csökken a hatótáv azt a tulaj érzi, aki mindennap használja. Akkor már szabadulni kell a kocsitól. Mert akkor még minimális bukóval átlehet ülni egy másikba. Nekem volt olyan év, amikor 14 autót adtam/vettem, mert az egyiknek ez volt a baja, a másiknak az. 20 euró az átírás, inkább veszek másikat, mint szervizeltessem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Valahol jó dolog, hogy próbálunk leszokni a fosszilis energiahordozókról, ugyanakkor nehéz és macerás az...
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest