Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jó a kérdés! Igazából van egy 10A bizti az utastérben, ahol bejön a kábel, csak eldugtam és nem fényképeztem le. Igazából újrahúztam az egész hóbelevancot kéteres kábellel, ez látszik is az erősítő bekötésénél. Ezenkívül szintén az utastérben elhelyeztem egy kapcsolót is, amivel külön le lehet kapcsolni a mélyládát. Ez azért van, mert vannak olyan szituk, amikor csak háttérzenére vágyom, vagy podcastokat hallgatok, és ilyenkor nincs rá szükség.
-
spety
csendes tag
Öööö... Itt csak én nem látok semmilyen biztosítékot az akkumulátor és az erősítő/mélyláda között? Ha van, akkor ok, különben meg:
-
angyalpc2
aktív tag
A kedvenc színem
TED99
itt is
üdv tesó -
válasz
rezessanyi #3 üzenetére
Hát, ha már működő és értékes elektronika, akkor például ott van az index ami még jó. Sajnos sok más kocsin nem látom működni.
-
rezessanyi
csendes tag
gonosz on: legalább lett valami működő és értékes elektronika a francia csodában
-
-
nullpoint
őstag
Bármi munka az autón, amit egy óra alatt el lehet végezni, nem minősül nehéznek.
Kedvencem a francia autó szervízprogramban, írja a dolgokra hogy tekerje ki, húzza le, tegye arrébb, nade amikor valamire azt írja hogy szabadítsa ki az minden esetben felfoghatatlan méretű szopás.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Végre eljött ez a pillanat is. Ugyan van a kocsi ajtajaiban négy Macrom 13 cm mélyközép, amit az autórádió hajt....
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest