- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
Valahol 10% környékén lehetett
értettem, hogy szűkös volt a budget sokszor, ezen nem lehet túllépni, de számomra egy ilyen(legalábbis amiket mi arultunk) nem ért meg már 50 ezret sem.
Annyira próbálkoztam, hogy sokszor mondtam nekik, hogy vagy vegyenek egy méretben kisebbet de valami markasabbat, annak talán a tonalitása jobb, vagy hasznaltpiac ahol azért lehet(ne) jókat kifogni jó áron.
Méret/ráirt jórészt nem valós adatok (majdnem)mindig nyertek az érvekkel szemben, nehéz volt mit kezdeni, engem nyugtatott a tudat, hogy megpróbáltam.
"Hülyegyerek-Loudness" rég nevettem ekkorát
köszi
-
fererencz89
őstag
Egyszer haverral vettünk egy pár Cerwin Vega "hangfalt". Mikor el akartuk adni, kínáltam a főnököm értelmiségi (ahhahaahh fekveröhögés
) fiának is. Első kérdés: hány Wattos? Nem tudom, 100-200 talán? De mondom, ennek nincs is értelme, nem ettől függ. Aztán mondtam neki, hogy a 2*40W normális erősítőmmel használva egy bulin már azért mozgatta a nadrágot is rajtunk. Ááá, olyan nincs, az gyenge, ő kinézett valami hasonló szerkezetet, mint a piacos, na az sok száz, vagy ezer Watt, az sokkal jobb. Persze, gondoltam. Egy műanyag doboz, ami negyed akkora, mint csak az egyik db Cerwin... Oké, te vagy az okosabb, elhiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest