Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Hú de gyűlölöm az ilyen ajtókat! Jártam már én is hasonlóképp. Az egyetlen megoldás, ha valami tereptárgy alá,mellé, fölé,belé rája rakol egy pótkulcsot. Azt viszont szigorúan visszatenni mindig a helyére. S milyen jó, hogy mi meg tudjuk valahogy oldani az ilyen problémákat. De mikor a szomszéd kisgyerek jött át hozzánk, hogy bácsi kérem nem tudom kinyitni az ajtót, na az már egy másik érdekes történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Nem kívánom senkinek. De spoiler: jó vége lett. Rém egyszerű történet. Bementem a városba kocsival, bevásárolni. Többek...
Aktív témák
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest