- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Épp pár napja jártunk úgy a Horvát tengerparton, hogy a fiam "búvárkodott" a kb 1-1,5m-es vízben, és hoz nekem ki a partra egy rikitónarancs bilétás kulcsot. Elsőre azt hittem, na már letörte az útra kölcsönkapott merülőmaszk bigyóját (pont ilyen színű). Kézbeveszem ,forgatom, jéé, egy kocsikulcs.. erre felfigyel tőlem pár méterre egy úr, (Ő is a bent úszkáló gyereknek szurkolt) tisztára lesápadt, ahogy felismerte a kulcsát, nem győzőtt hálálkodni.
-
-
icemad
nagyúr
Ez is egy jó történet volt. Csoda, hogy a rendőrt nem hívták rád.
Stand up műfaj nem érdekel? Egy pár évadra való anyagod megvan már hozzá. -
lyp
csendes tag
Aki már zárta ki magát a lakásból és nem szeretné újra
azok számára esetleg megoldás lehet az okos zár (épp hirdetek egyet
).
Üdv,
lyp -
Egon
nagyúr
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Az semmi.
Az első lakásunk egy kis panel volt, ami egy hatlakásos folyosószakaszon helyezkedett el. A folyosó végén üvegajtó volt, amit mindig zárva tartottak a lakók. Egyszer kimentem a létráért (a villanyóra egy nagy szekrényben volt, befért alá a létra), a huzat becsapta az ajtót. Egy szomszéd sem volt otthon, az üvegajtón meg értelemszerűen nem lehetett kimenni. Kb. 3 órát álltam az ajtó előtt, mire az asszony hazajött és be tudtam menni a lakásba...
Btw egyszer én is jártam hasonlóképp a kocsikulccsal csak az nem lett meg, és zárcsere let a vége... -
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Hú de gyűlölöm az ilyen ajtókat! Jártam már én is hasonlóképp. Az egyetlen megoldás, ha valami tereptárgy alá,mellé, fölé,belé rája rakol egy pótkulcsot. Azt viszont szigorúan visszatenni mindig a helyére. S milyen jó, hogy mi meg tudjuk valahogy oldani az ilyen problémákat. De mikor a szomszéd kisgyerek jött át hozzánk, hogy bácsi kérem nem tudom kinyitni az ajtót, na az már egy másik érdekes történet.
-
Kétszer zártam ki magamat a lakásomból, hogy nem volt senki bent. Olyan az ajtó, hogy ha behúzom (becsapja a huzat), akkor kívülről csak kulccsal lehet kinyitni.
Először a szemetet vittem le, a szeméttároló kulcsát vittem, de lakáskulcsot nem, az ajtó persze bezáródott. Akkor még nem laktam együtt az asszonnyal, de volt lakáskulcsa, el kellett hozzá villamosozni, ami persze egyszerűen hangzik, de a szemétlevitelhez nem visz magával az ember túracipőt, meg BKV bérletet. Szerencsém volt, nem jött ellenőr
Másodszor boltba mentem volna, a lakáskulcs helyett az autó kulcsa volt nálam, ajtót én csuktam be, utána döbbentem rá, hogy nincs nálam a lakáskulcs. Elvileg az autóval könnyű elmenni a nőhöz a kulcsért, a gond az, hogy az autó a társasház zárt udvarán állt, kimenni szintén a lakáskulcson lévő távirányítóval nyitható kapun lehet, szóval egy órát vártam az autóban, hogy jöjjön valaki és kinyissa a kaput. Ebből tanulva a kulcsok egy másolatát az autó kesztyűtartójába helyeztem el
Szóval felkészültem minden eshetőségre
Na, azóta nem zártam ki magamat, nem volt szükség a tartalék kulcsra
-
Milyen igaz! Most már értem, miért jár minden huszonéves lányka picsaszoknyában!
Tényleg a funkcionalitás, mindenek felett.Nem vagyok egy divatmajom, nemigen érdekel mit gondolnak mások, legyen az a viselet kényelmes. Van több sapóm is, per pillanat ez akadt a kezembe. S csak azért írtam le, hogy könnyebben emészthető legyen a szöveg. Az hogy mit viselek, nem feltétlenül fejezi ki aktuális nézőpontomat, életszemléletemet. Például az hogy vágyom egy v8- as kocsira, attól még nem járok olyan ruciban, ami ezt reklámozná.
-
Pikari
addikt
Az öltözködésnek elsősorban a funkcionalitást kell szolgálnia (pl zárható zsebes nadrág, stb), nem azt, hogy milyen szép nagymagyarország, meg logó van rajta.
-
Szépen megírtad, látom magam előtt a dohányboltos arcát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem kívánom senkinek. De spoiler: jó vége lett. Rém egyszerű történet. Bementem a városba kocsival, bevásárolni. Többek...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest