Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem tökéletes szúnyoghálló van az ablakon, nem szakadt, nem repedt, nem koszos. Csak épp a qu*va szúnyog befurakodik rajta, na nem repülve, hanem bujkálva.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Otthon voltam kis időt. Obiban vettem alu szúnyoghálót és tűzőgépet. Esedékes volt egy ablakon cserélni a foszló hálót.
Neked tűzőgép helyett egy keret kéne zsanérral és mágneszárral. Ajtó értelmesebb lesz mint bármelyik tépőzáras megoldás.
Rokonnál télen is fent van csak ki van nyitva folyamatosan akkor.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
válasz Jack Hunter #8 üzenetére
Nálunk is tépőzáras / mágneses szúnyogháló van az erkélyajtón, de ez már 5 éve rendesen szolgálja az igényeket. És persze nem volt filléres darab.
Amikor láttam a képet, már akkor tudtam, hogy ez gagyi mert nincs benne középen végig mágneses csík, csak ráagatott bigyók...
-
A szúnyogháló ajtók is ragasztós megoldások.
Műanyag keretű ajtók esetében használhatók egyszerűen.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
aero.
veterán
Ha esetleg még megvan az extra darab, vegyél hozzá öntapadós velcrot, aztán végig tudod ragasztani
-
Az. És occsó húsnak híg a leve, occsó szúnyoghálónak szétfoszlik az anyaga. Ha nagyon akarnék, persze rakhatnék fel komplett szúnyogháló ajtót, és azt még venni sem kell, minden van hozzá itthon, csak idő és kedv nincs hozzá. Ezért is örültem meg ennek a megoldásnak, nem kell fúrni- faragni, csak hopp feldobom, kész. Hát ennyit ért. Mentségemre szóljon, nem a legolcsóbbat vettem meg, nem is bóvli boltból, mégis belenyúltam. Ez van, na. Legközelebb talán máshogy alakul.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
válasz Jack Hunter #6 üzenetére
Na ja. O'csó vó't.
Van ennél értelmesebb megoldás is. Az ajtóval ellentétes oldalon nyíló szúnyoghaló ajtó.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
-
aero.
veterán
válasz Jack Hunter #4 üzenetére
Ott lesz a kutya elásva! Nem tudom mennyiért vetted, ez kb 8k külföldi valutából átszámolva, kettőt pont vettem múlthéten is, rendben volt a portéka (amazon).
-
Mondom én hogy az még normális cucc volt! Nekem oldalanként 6db ujjnyi hosszú öntapadós tépőzárat adtak. Én is műanyag ajtóra ragasztottam. Pont ezért is voltam mérges, mert a ragacsok a helyükön maradtak, a szövet meg nem bírta a kiképzést.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
aero.
veterán
válasz Jack Hunter #2 üzenetére
Szia Jack Hunter 🙋🏻♂️
Az enyémhez tépőzáras velcrot adtak, azt végigragasztottam a hátulján, egy csík felülre 1-1 csík oldalra, utána a felső keretre ragasztással kezdtem, ügyelve, hogy az alja pont leér, majd a két oldalát ragasztottam. Műanyag nyílászáró, nem volt gond az elválással. Fán viszont nem tapad úgy, figyelni kell 24-48 órán át és visszanyomkodni.
-
-
aero.
veterán
Évek óta használok több ilyet napi szinten, de még nem volt vele gondom. Jogos, táskával még nem fordultam ki rajta, ellenben kamado-t, kerti széket már vittem rajta keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest