- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Nekem tökéletes szúnyoghálló van az ablakon, nem szakadt, nem repedt, nem koszos. Csak épp a qu*va szúnyog befurakodik rajta, na nem repülve, hanem bujkálva.
-
Otthon voltam kis időt. Obiban vettem alu szúnyoghálót és tűzőgépet. Esedékes volt egy ablakon cserélni a foszló hálót.
Neked tűzőgép helyett egy keret kéne zsanérral és mágneszárral. Ajtó értelmesebb lesz mint bármelyik tépőzáras megoldás.
Rokonnál télen is fent van csak ki van nyitva folyamatosan akkor. -
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
Nálunk is tépőzáras / mágneses szúnyogháló van az erkélyajtón, de ez már 5 éve rendesen szolgálja az igényeket. És persze nem volt filléres darab.
Amikor láttam a képet, már akkor tudtam, hogy ez gagyi
mert nincs benne középen végig mágneses csík, csak ráagatott bigyók...
-
Hieronymus
veterán
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
A szúnyogháló ajtók is ragasztós megoldások.
Műanyag keretű ajtók esetében használhatók egyszerűen. -
aero.
veterán
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
Ha esetleg még megvan az extra darab, vegyél hozzá öntapadós velcrot, aztán végig tudod ragasztani
-
Az.
És occsó húsnak híg a leve, occsó szúnyoghálónak szétfoszlik az anyaga. Ha nagyon akarnék, persze rakhatnék fel komplett szúnyogháló ajtót, és azt még venni sem kell, minden van hozzá itthon, csak idő és kedv nincs hozzá. Ezért is örültem meg ennek a megoldásnak, nem kell fúrni- faragni, csak hopp feldobom, kész. Hát ennyit ért. Mentségemre szóljon, nem a legolcsóbbat vettem meg, nem is bóvli boltból, mégis belenyúltam. Ez van, na. Legközelebb talán máshogy alakul.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Jack Hunter #6 üzenetére
Na ja. O'csó vó't.
Van ennél értelmesebb megoldás is. Az ajtóval ellentétes oldalon nyíló szúnyoghaló ajtó.
-
-
aero.
veterán
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
Ott lesz a kutya elásva! Nem tudom mennyiért vetted, ez kb 8k külföldi valutából átszámolva, kettőt pont vettem múlthéten is, rendben volt a portéka (amazon).
-
-
aero.
veterán
válasz
Jack Hunter #2 üzenetére
Szia Jack Hunter 🙋🏻♂️
Az enyémhez tépőzáras velcrot adtak, azt végigragasztottam a hátulján, egy csík felülre 1-1 csík oldalra, utána a felső keretre ragasztással kezdtem, ügyelve, hogy az alja pont leér, majd a két oldalát ragasztottam. Műanyag nyílászáró, nem volt gond az elválással. Fán viszont nem tapad úgy, figyelni kell 24-48 órán át és visszanyomkodni.
-
-
aero.
veterán
Évek óta használok több ilyet napi szinten, de még nem volt vele gondom. Jogos, táskával még nem fordultam ki rajta, ellenben kamado-t, kerti széket már vittem rajta keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Szerintem nagyon sokan jártunk már úgy hogy "benéztünk" valamit vásárláskor, és utólag derült ki hogy...
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest