- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Nekem tökéletes szúnyoghálló van az ablakon, nem szakadt, nem repedt, nem koszos. Csak épp a qu*va szúnyog befurakodik rajta, na nem repülve, hanem bujkálva.
-
Otthon voltam kis időt. Obiban vettem alu szúnyoghálót és tűzőgépet. Esedékes volt egy ablakon cserélni a foszló hálót.
Neked tűzőgép helyett egy keret kéne zsanérral és mágneszárral. Ajtó értelmesebb lesz mint bármelyik tépőzáras megoldás.
Rokonnál télen is fent van csak ki van nyitva folyamatosan akkor. -
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
Nálunk is tépőzáras / mágneses szúnyogháló van az erkélyajtón, de ez már 5 éve rendesen szolgálja az igényeket. És persze nem volt filléres darab.
Amikor láttam a képet, már akkor tudtam, hogy ez gagyi
mert nincs benne középen végig mágneses csík, csak ráagatott bigyók...
-
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
A szúnyogháló ajtók is ragasztós megoldások.
Műanyag keretű ajtók esetében használhatók egyszerűen. -
aero.
veterán
válasz
Jack Hunter #8 üzenetére
Ha esetleg még megvan az extra darab, vegyél hozzá öntapadós velcrot, aztán végig tudod ragasztani
-
Jack Hunter
tag
Az.
És occsó húsnak híg a leve, occsó szúnyoghálónak szétfoszlik az anyaga. Ha nagyon akarnék, persze rakhatnék fel komplett szúnyogháló ajtót, és azt még venni sem kell, minden van hozzá itthon, csak idő és kedv nincs hozzá. Ezért is örültem meg ennek a megoldásnak, nem kell fúrni- faragni, csak hopp feldobom, kész. Hát ennyit ért. Mentségemre szóljon, nem a legolcsóbbat vettem meg, nem is bóvli boltból, mégis belenyúltam. Ez van, na. Legközelebb talán máshogy alakul.
-
válasz
Jack Hunter #6 üzenetére
Na ja. O'csó vó't.
Van ennél értelmesebb megoldás is. Az ajtóval ellentétes oldalon nyíló szúnyoghaló ajtó.
-
aero.
veterán
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
Ott lesz a kutya elásva! Nem tudom mennyiért vetted, ez kb 8k külföldi valutából átszámolva, kettőt pont vettem múlthéten is, rendben volt a portéka (amazon).
-
aero.
veterán
válasz
Jack Hunter #2 üzenetére
Szia Jack Hunter 🙋🏻♂️
Az enyémhez tépőzáras velcrot adtak, azt végigragasztottam a hátulján, egy csík felülre 1-1 csík oldalra, utána a felső keretre ragasztással kezdtem, ügyelve, hogy az alja pont leér, majd a két oldalát ragasztottam. Műanyag nyílászáró, nem volt gond az elválással. Fán viszont nem tapad úgy, figyelni kell 24-48 órán át és visszanyomkodni.
-
aero.
veterán
Évek óta használok több ilyet napi szinten, de még nem volt vele gondom. Jogos, táskával még nem fordultam ki rajta, ellenben kamado-t, kerti széket már vittem rajta keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EA Sports WRC '23
- Google Chrome
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8 GARANCIÁS!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest