Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...nővérem 1 évet dolgozott kint '95 körül köln mellett, német família meg volt hülyülve a palacsintáért
sőt, amikor együtt mentünk ki trabanttal kb 24óra alatt, vittünk sülthúst kajának, amiből sok maradt... abból gulyáslevest főzött, ami a másik gyenge pontjuk volt
...csak annyira voltak cukormániásak, hogy a 13év körüli lányuk 7-8 teáskanál cukrot rakott általában a teájába
-
-
-
-
mephi666
nagyúr
...ezzel szórakoztattam a családot: mondogattam a strandon, hogy kik azok, akik tutira olaszok
...amúgy lehet bennem is van valamennyi olasz vér, mert nekem is szokásom kézzel mutogatni még telefonbeszélgetés közben is
#23: én még itt magyarországon is elég csúnyán szoktam nézni, ha valahol szószt kérek a pizzához és kecsapot hoznak
egy magát valamire tartó helyen azért elég alap dolog lenne percek alatt összedobni valami filléres, normális szószt, ami szintekkel a kecsap fölött van...
ui: általánosságban én elégedett voltam a kajájukkal
a ragu-s cuccok asszonynak annyira nem jöttek be, mert marhából készültek (ahogy kell) ...neki a carbonara a top (amihez kint gyűjtöttem eszmei muníciót, hogy legközelebb itthon mivel tökéletesítsem) ...nekem a gnocchi ütött legnagyobbat pozitív értelemben, hogy itthon azt legközelebb miként készítsem házilag
(és felejtsem el a boltit, mert abból jót eddig nem nagyon kaptunk)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest