- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát ez a "népakarat" átka... Esetleg a következőben lehetnének a helyezettek egyfajta zsűri, akik egyszerűen elbírálják a nevezett asztalokat. Akkor a szavazás miatt sem kell, hogy fájjon a szervezők feje...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
MA VAN AZ UTOLSÓ NAPJA A SZAVAZÁSNAK! TISZTELETTEL KÉREK MINDENKIT, AKI MÉG NEM SZAVAZOTT, HOGY EZT MA ÉJFÉLIG TEGYE MEG!!
Most nézem, hogy még én sem szavaztam...
Minimal: zohan echte
Anti.Min: M@dridista[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Még mindig sokan nem szavaztak a nevezők közül. Kérek mindenkit, hogy tegye le voksát valamelyik asztal mellett!
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz hoffman_ #345 üzenetére
Nem tudom mit kéne akkor tennem... Szerinted nem furcsa, hogy eddig egyetlen hozzászólása sem volt közösségi fórumokon...? És most az első hozzászólásában ugyanarra az emberre szavaz...? Igazából nehéz kiszűrni a "bérszavazókat", sőt szinte lehetetlen, ezért ezúton tisztelettel kérek mindenkit, hogy kerüljük az ilyesfajta hozzáállást. De, ha az előző hozzászólás jogosságával kapcsolatosan bármiféle kétség merül fel, természetesen megkövetve a szavazót is, beleszámolom az összesítésbe is.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz barneyssj3 #339 üzenetére
A verseny tisztaságának megőrzésére ügyelve az első közösségi hozzászólásként azonos nevű emberre leadott szavazatokat nem fogom elfogadni. Így ezt sem...
-
pocokxx
Közösségépítő
hoffman_: Hát azzal nem járnál rosszul....
Akkor lássuk kikből lesznek a helyezettek:
[link](Csak emlékeztetőül: Tisztelettel kérek minden nevezőt, hogy legyen kedves a szavazni a továbbjutott asztalok valamelyikére...)
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
A pótszavazásnak vége.
Minimal kategória továbbjutói: pincehely, (8) bAtt001 (7), és 5-5 szavazattal csabi2008, szezso15 és Laccoss. Mivel nem akarok még egy pótszavazást, és nem szeretném sorsolással eldönteni, hogy hármójuk közül ki vehessen részt a verseny második fordulójában, ezért a minimal kategóriában 12en jutnak be a második fordulóba.
Antiminimal kategóriában hoffman_ jutott tovább 22 szavazattal.
Holnap indul a második forduló, ahol már az első három sorsáról dönt(ünk)!
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
freezer 89: Szavazatod időn túl érkezett...
Lehet "pótszavazni" !! CSAK MA!!
Gratulálok a továbbjutóknak, és sok sikert a vigaszágon érkezőknek...
Az én pótszavazatom:
minimal: bAtt001
antiminimal: Jorus[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
Apró módosítás a határidőkön!
A nevezés határideje: 2012. január 1. este 20:00-ig
A szavazás első forduló: 2012. január 2.- 9. éjfél
Pótszavazás szavazategyenlőség esetén: 2012 január 9. 7:00-tól 24:00-ig.
A szavazás második fordulója: 2012 január 10. 7:00 - január 17. 24:00
Eredményhirdetés: 2012. január 18. 10:00Szavazategyenlőség esetén egy egynapos (január 9-én) szavazással döntjük el, hogy melyik 10 asztal jut be a második fordulóba.
Felhívom azok figyelmét, akik még nem szavaztak, hogy erre csak ma éjfélig van lehetőségük, ellenkező esetben kénytelen leszek kizárni őket a versenyből!
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Szerintem az, hogy a második fordulóba bejutsz mindkét asztallal, az még senkinek nem fogja a szemét szúrni. Nem szeretnék senkivel szemben sem igazságtalan lenni, és az sem tartom korrektnek, ha azért zárunk ki valakit, mert túl sok szavazatot kapott. Igaz így szembetűnőbb, hogy szinte ugyanazzal az asztallal indultál, de nem hiszem, hogy emiatt el kéne távolítani egy már elfogadott nevezést.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #147 üzenetére
Nem én szavaztam rájuk, és nem is én neveztem.
-
pocokxx
Közösségépítő
Az eddigi részeredmények (#140 hszig):
Minimal kategória:
1. hkari (10 szavazat)
2. zohan echte (6 szavazat)
3. Recon666 és pocokxx (4-4 szavazat)Anti-minimal kategória
1. hkari (9 szavazat)
2. M@dridista (5 szavazat)
3. Sh4d0w és kiskaktusz és Recon666 (4-4 szavazat)Mivel a kiírás szerint csak 10 asztal juthat be a 2. fordulóba. el kéne dönteni, hogy mi legyen szavazat egyenlőség esetén. Szavazzunk az egyenlő asztalokra? Vagy legyen "kisorsolva"....? Esetleg más javaslat?
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
BabitsM és Babits1000 szavazatait nem számolom bele... Nem szeretném, hogy az nyerjen, akinek több ismerőse, hanem az, akinek "szép" asztala van... Remélem megértitek....
Még mindig várjuk a szavazatokat a nevezőktől...."Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz M@dridista #103 üzenetére
Én folyamatosan összesítem....
Egyelőre hkari vezet mindkét kategóriában. (Szinte ugyanazzal a két asztallal... )
-
pocokxx
Közösségépítő
A szavazás megkezdődött!
Az én szavazataim:
antiminimal kategóriában: kiskaktusz
minimal kategóriában: Adamis.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
A nyeremény :
50% kedvezmény bármilyen hoffman: kollégánál vásárolt termék árából...Szavazni csak kategóriánként egyre lehet, viszont nem csak a nevezőknek.
Speedfire, norbx és adam990. Kérlek EBBE a topikba nevezzetek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest