Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.a.c.a.s
csendes tag
Szia Schawo,
Engem kell szidni a cikkértSajnálom, ha így érzed. Abszolút nem marketing anyagnak készült, hanem meg akartam veletek osztani a tapasztalataimat az egyre népszerűbb USB DAC-okkal kapcsolatban, ha már ilyen szerencsés vagyok, hogy ennyi eszközt kipróbálhattam. A Pixel-esek tették fel a cikket, mert úgy gondolták, hogy sok eszköz náluk kapható az említettek közül, így korrekt. Az ifi iUSB tápot a cikkben is leírtak szerint én rendeltem Olaszországból, és kölcsönadtam nekik kipróbálásra, mert azt gondoltam, hogy jó lenne ha magyarországi forgalmazótól mások számára is elérhető lenne.
Az iUSB táp egyébként az ismert külföldi audio/computer audio oldalak egyikén referencia táp lett, és az iDAC-iUSB kombó mindenütt igen pozitív review-kat kapott (én is ezek alapján tettem velük kísérletet). Tiszteletben tartom a véleményedet, de többek között ezek alapján nem értek egyet azzal az állításoddal, hogy az audiofilek hanyatt-homlok menekülnek az ilyen eszközöktől. Pont most jelent meg egy cikk a www.stereophile.com oldalon, mely a high end gyártó Light Harmonic sikeres Kickstarter-es USB DAC kampánya kapcsán ecsetelte, hogy a hifi-gyártók végre megint próbálnak a szélesebb rétegek számára is elérhető, minőségi hifi eszközöket gyártani, a kor szellemének megfelelően digitális file-ok lejátszására. Nem véletlenül most hozta ki a NAD a D3020 hibrid digitális erősítőjét.
A cikkel első sorban azt próbáltam bemutatni, hogy egy olcsó megbízható használt notebook és USB DAC használatával kiválóhordozható hálózati hifi lejátszót lehet összeállítani 100.000 forint környéki összegből, ami akár másra is használhatü. Ez a rendszer külső táppal továbbfejleszthető, jelentős hangminőség javulást elérve, és az USB DAC-ok rohamos terjedése és áresése miatt később a DAC olcsón nagyobb tudású eszközre cserélhető. Időközben pl. kijött a Dragonfly továbbfejlesztett 1.2 verziója 250 helyett 150 dolláros áron, de a MyDac-ot, az Audioengine D3 vagy az M2TECH Hiface DAC-ot is lehetne említeni ...
A dupla árnyékolású USB kábel készítéséről is amiatt írtam, hogy aki teheti építsen magának a high end gyártókéval megegyező megoldásokat alkalmazó minőségi kábelt, és ne fizessen érte vagyonokat.
Írtad, hogy nehezen követhető a cikk. Egy lendületből írtamKöszönöm a visszajelzést, ha lesz következő cikk, azt ilyen szemmel is átolvasom majd.
Üdv
Lacas
Új hozzászólás Aktív témák
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest