Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én leginkább a 3:2-es képarányt nem értem.
Pontosítok. Nagyon is értem, mert amatőr fényképezőgéphasználóként (fotósnak nem nevezném magam), igenis tisztában vagyok a 3:2-es képaránnyal, és éppen azt nem értem, hogy amikor előjöttek a TV-nél a 16:9 képaránnyal, akkor miért nem inkább a 3:2-t vették elő????
Szóval csak annyi a bajom a 3:2-vel, hogy nem ez a legeslegelső, nem 4:3-as arányú megjelenítő eszköz, mert akkor nem létezne a többi vacak képarány...Amúgy a gép, mint hardver nem rossz, de sajna a szoftveres körítése, ahogy előttem is írták, sajnos nem a legszerencsésebb. A droid, az iOs már a kezdetektől felbontástól függetlenül jól működik, sajnos a Windowsnak megvan a huszonéves, pixeles megjelenítésre támaszkodó megjelenítése, amitől még mindíg nem tud szabadulni, és ez gondot okoz skálázásnál. És még a mostani hagyományos windows alapú (nem a metrós, modernes) fejlesztőeszközök elég erősen ragaszkodnak ehhez. Akkor pedig, ha egy alkalmazásban 8-9-10 pixel méretű fontok, és 15-21-25 pixel magas editboxok vannak beállítva, akkor azzal nem tud mit kezdeni a felskálázás... De ez nem az eszköz hibája, hanem "örökség". És tényleg, másik oldal pedig az, hogy a modern appok hát, még korántsem tökéletesek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest