Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ez viszont egy erdekes felvetes. Vajon kiszamlaztak nekik a penzt? Plane a pandemiak kozepen. Ha meg nem, akkor egy picit ideges leszes, de erre ugye nem lehet apellalni.
Nos akkor majd gondolom itt fogjuk megbeszelni megint, kinek hogy sikerult, mennyire tetszett stb.
Elmentettem ezt a forumot. -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Rosszum emlekeztem. Ha 500 ezer ft korul lenne azt kockara tennem. De a sporolt penzem nem fogom.
Meglatom iden hogy szerepelek. Ha bejutok a legjobb parszazba, ami 100% tamogatassal jar, akkor csinalom.
Jartam fosulira, egyetemet vegeztem, szoval a tanulas nem all tavol tolem. De attol meg, ennyi tapasztalattal mogottem is szamolok a bukassal. Es hogy ez anyagilag belefer-e nekem. -
janeszgol
félisten
válasz
Corleone33
üzenetére
En is csinaltam. Emlekszem rad a forumban. Ennek is nekiesek. Engem a folytatas borzasztott el: kb masfel-ket millio lett volna a tamogatas, amit sikertelen vizsga eseten vissza kellett volna fizetni. Ezt nem vallaltam. (Illetve a legjobb ezerben tuti nem voltam benne, de a legjobb ketezerben szerintem igen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi