Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
És egy újabb játék jelenik meg a listáról:
Final Fantasy X | X-2 HD Remaster
Egyre közelebb van a HL3.

-
Puma K
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem tudom anno követted-e a Half Life 2 megjelenését?
2003-ban volt egy Half Life 2-es tech demo ami demonstrálta a Source képességeit (még most is kiráz a hideg amikor látom a HL1-es Gman-t majd a HL2-eset annyira jó a váltás és szembetűnő a két karakter közötti különbség azaz a fejlődés).
Korábban, párszor már különböző HL-el és Source-al foglalkozó topicokban már linkeltem ezt a videót ahol felmerült a grafikai motor képességei és írtam hozzájuk mindenféle szösszenetet, de most csak hagyom hagy dolgozzon a videó és az emberek hangjait hallgasd akik akkor először látták:
A videóban látható földhullámzás az ami egyedül kimaradt véglegesen megjelenő source motorból.
Valószínűnek tartom, hogy az igazán megdolgoztatta a gépeket főleg ha még ellenséggel is hadakozik az ember, meg robban ez-az és ellenfél is rohangálnak a csatatéren.De ezen kívül a játék szépen nézett ki (és most sem csúnya), és elég sok gépen jól fut.
Mert jól optimalizálták és ez volt 2004-ben.Ha megnézed hogy a Steam amin naponta több millió ember lóg, és egy-egy sale alkalmával mennyi pénzt költenek az emberek akkor tudható, hogy van ott pénz dögivel. A Steam meg a Valve-é.
Szóval ott tudnak költeni fejlesztésre ha arról van szó. Már csak azért is mert oké, hogy más játékokat adnak el Steam-en amik zsák szám hozzák a pénzt, de azért van nem egy saját címük amik nem kicsi nevek és ezeket lassan érdemes frissíteni (még több pénz, új fan-ok még több Steam felhasználó stb).A Valve-nak nem feltétlen szükséges összeállnia mindenféle hardvergyártókkal (lásd Frostbite-AMD) vagy olyan agresszív marketinget folytatni (lásd Rockstar GTA V), hogy 20 emeletes házak oldalán reklámozzák magukat óriásplakátokon.
Ezt még lehagytam... a Source engine-t olyan játékokban láthatod visszaköszönni amiről azt sem sejted, hogy ezt az engine-t használja
-
Wlac
Ármester
válasz
huskydog17
üzenetére
Egyrészt a hír már két éves, másrészt van benne egy ilyen rész:
"A Source 2 nagy figyelmet szentel majd a fizikai szimulációknak. Nem ám csupán grafikai szinten, hanem konkrétan a játékmenet részeként. Ebből a szempontból a Frostbite 3 fizikai szimulációja nagyon elhúzott mindenkitől, de a Valve minden bizonnyal legalább akkora előrelépést akar elérni, amilyen az első generációs Source motor volt a maga idejében a fizikai modellezés szempontjából. Annyit már tudni, hogy a vállalat a kritikus feladatoknál saját fejlesztésű implementációkra épít."
Lehet, hogy a grafika nem lesz annyira szép, mint például a Battlefront, de cserébe megkapjuk a fentebb vázolt dolgokat. A Half-Life mindig is az innovációról szólt, így simán elképzelhető, hogy a Valve meg tudja ezt lépni.
-
huskydog17
addikt
Én nem, de a Source 2-nél fejlettebb Frostbite-al sem tudta elérni a Dice azt amit a fentebb linkelt leírásban tagalnak. Én nem hiszek abban, hogy a Valve hirtelen a semmiből előránt egy olyan technológiai csodát, ami elveri a piac egyik legfejlettebb motorját.
Amúgy meg a kijelentés nyilván az én személyes véleményem és nem tényeket közöltem, mert azt a HL3 kapcsán nem is lehet.
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Te most a Source 2 képességeit ennyire ismered, hogy ilyen kijelentést mersz tenni?
-
huskydog17
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Én is nagyon szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, mert egyrészt ezt bárki írhatta, hogy hergelje a népet, másrészt a leírt célok eléréséhez sokkal fejlettebb motor kell a Source 2-nél és olyan bivaly erős vas, ami ma még szerintem nem is létezik (bár ha brutálisan ráfeküdnének a low-level-re, akkor így talán egy FuryX vagy TitanX elérne játszható sebességet kisebb felbontásban), szóval túl sok jót ígérget az írás, tipikus "túl szép, hogy igaz legyen".
A Source 2-nél sokkal fejlettebb Frostbite Engine sem tud még ilyet, akkor a gyengébb Source 2-vel csinálnák ezt meg? Erősen kétlem. -
Dr. Romano
veterán
Duke Nukem lesz a HL 3 főszereplője?
-
Wlac
Ármester
Baromi érdekesnek hangzik, de megvannak a fenntartásaim. Bár írja, hogy nem a szó szoros értelemben véve random generált dolgokkal operál a játék, de mégis, hasonló a rendszer, és nem láttam még igazán jól elsülni az ilyesmit. Mindenesetre tényleg jó dolgokat ír, és ha valóban működőképes lesz a rendszer, akkor megvan a játék reformja. Fentebb írtam, hogy nem látom, hogy miben lehetne úttörő a Half-Life 3, ha nem a VR-ban. Most úgy tűnik, hogy itt a válasz.
-
wjbhbdux
veterán
Új leak, amit maga a Valve töröltetett a redditről.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy játék már biztosan megjelenik a listáról, és már a 2. is a küszöbön van. Közel az a Half Life.

-
wjbhbdux
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Állítólag pont a Dirt Rally-val sikerült újra életet lehelni bele.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Dirt Rally már nem hiszem, hogy futna nálam, ezért is gondolkoztam ezen. De akkor inkább kihagyom.
Egy ideig játszottam a Dirt 2-vel, de miután ugyan azt a pályát többször is előhozta nekem a játék, sikerült megunnom. Nem sikerült végigtolni, nem is éreztem, hogy lemaradok bármiről.
Kár, hogy ennyire meghalt a széria. -
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Így van.

-
wjbhbdux
veterán
válasz
szupermacs
üzenetére
az egy mobil port, a rendes PC rally szimulátor játékuk a DiRT Rally
-
Dilikutya
félisten
Nem maradsz le semmiről, csak vicceltem, ha nem ismered a tavaly PC-re is megjelent mobilport Colin McRae Rally-t, akkor egyébként sem vicces.

Képzelj el egy 2014-ben alacsonynak számító gépigényt egy 2005-ben már csak közepesnek számító grafikával és 2000 után egész biztosan cikinek számító fizikával.
Olyan csőpályák vannak benne, az út szélén az erdő csak tapéta. 
-
Dilikutya
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Mondjuk ez nekem nem világos, hogy hozhat létre bárki HL3, Half-Life 3 stb. bejegyzést a Valve saját rendszerében. Nagyjából kétszavas parancs SQL szinten, és garantáltan nem írhat ilyen rekordot senki a Valve-n kívül - de ugyanez egy adminfelület programozásában is ugyanennyi.
-
huskydog17
addikt
Nem a Valve csinálta, a topic zárható.
#88: Egy másik fejlesztőbanda vagy egy kiadó.

-
intelMMX
senior tag
Most úgy is szünet lesz, meg is van a programom 24ig. Jó kis Half Life játszadozás

Onnantól szilveszterig pedig majd a CMR2005 lesz a soros.
Euro Truck meg végig lesz -
válasz
Johnnyxy27
üzenetére
Pár hónappal ezelőtt engem is utolért az FPS-nosztalgia. Doom 1-2-3, Prey, Quake 4 (in progress), aztán várhatóan Half Life 2 + EP1-2 és F.E.A.R.

-
JanR
addikt
válasz
Johnnyxy27
üzenetére
Szerintem minket fanokat a történet érdekel legjobban, nem is a játék
Ha jó a sztori, akkor már csak egy izgalmas játékmenetet kell aláfaragni és ott a siker! -
Johnnyxy27
aktív tag
10 év után biztos, hogy lenne újdonság! De ettől függetlenül Half-life lenne.
Mikori is a Portal 2? 2011? Fejlődött az elődjéhez képest? Mennyivel lett hangulatosabb, köszönhetően a Valve-nak? Szerintem ha jön, akkor nem fogunk mi fanok csalódni, mert nincsenek extra elvárások az elődhöz képest! Legalábbis ha képes vagyok minden epizódot minden évben ugyanazzal az élménnyel végigtolni, akkor nincsenek extra elvárások. -
JanR
addikt
válasz
Johnnyxy27
üzenetére
Én is végigjátszom folyamatosan ezeket a részeket, de ettől még megváltozunk. Ugyan úgy élvezem az összes epizódot. Az élményes dologgal arra próbáltam utalni, hogy ha jönne egy újabb rész, akkor abban azért legyen újdonság

-
JanR
addikt
Nem tudom, én nem így látom. Azon hőbörgünk, hogy még nem jelent meg, de ha játszható lenne végre, akkor biztos sokan rápörögnének. Persze, hibákat mindenki fog benne keresni és találni is, ilyen világot élünk. Ahogy írtam fentebb, már nem ugyan az az élmény, mint mondjuk 10+ éve., már mint a felfogásunk/világunk miatt. Minden megváltozott

-
bager13
senior tag
Ha kiadják, akkor én biztos megveszem. De ha sohasem fog kijönni, akkor sem fogok duzzogni.
Nem értem, hogy egyesek miért érzik ezt a kérdést személyes sértésnek.
-
Yutani
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Vicces, amikor a fanok hőbörögnek, hogy ha túl sokáig kell várni, majd jól nem játszanak vele. Erről a majd mi megmutatjuk hozzáállásról akaratlanul is egy örökzöld jut eszembe:
"Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán."
-
Armahun
addikt
Biztos hogy csak poénból írta oda valaki a nevet.
Ha tényleg dolgoznának rajta,az előzmények után szerintetek a fejlesztők közül már nem kottyantotta volna el magát valaki, csak cukkolásból is.
Egy pár kép már felbukkant volna. -
davidsone
addikt
csak adja az ÚrJézus h igaz legyen...

-
KubanitoS
veterán
A mai korosztály lassan azt sem tudja mi az a Half Life 3. Nem hoz izgalomba a hír, kb minden évben "bejelentik".
-
Yutani
nagyúr
válasz
Johnnyxy27
üzenetére
Sőt, nekem jó lenne Source motorral is, mert fel lehet úgy tupírozni, hogy az szépen nézzen ki ma is.
És ne jöjjön nekem egy gumihuszár sem, hogy fúj, elavult grafika, amikor mindig azt hangoztatja mindenki, hogy nem a grafika számít, hanem a játékélmény.
Igen, a játékélmény számít, amit számomra tudna hozni a Valve a Source motor képességeivel is. De ha a késlekedésnek a Source 2.0 az oka, ám legyen, hozzák ki azzal, csak JÖJJÖN!

-
$p@rr0w
őstag
A Wolfenstein is egy regi sorozat megis jol sikerult a legutobbi kiadasa is, miert ne lehetne ilyen a HL3?
-
Lajos8721
csendes tag
Ha akarták volna már lett volna idejük megcsinálni,,8 év alatt már a negyedik résznél kéne tartaniuk,,,de sz@rnak rá hisz a steam elég lóvét tol alájuk

-
Béééla
őstag
válasz
szupermacs
üzenetére
Tudod hogy milyen hypevonat

Most óriásit csalódtam a Fallout 4-ben, a meghirdetett fícsörök sem működnek úgy. Ha nincs semmi hypeolva, nincs miben csalódni
-
Buster17
addikt
Hír láttán újra végig viszem a játékot

-
szupermacs
veterán
Gabe szimplán csak addig izgatja az embereket amíg azok már majdnem elcsöppennek és akkor fogja szerintem megjelentetni a játékot. Ez érné meg neki a legjobban. Kivéve, ha az emberek ráunnának az izgatásra és azt mondanák, hogy elég volt.
Én tűkön ülve vártam régebben a Starcraft Ghostra, aztán semmi nem lett belőle. Azóta semmire nem vártam. Nem érdemes. -
JanR
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
Pedig hidd el, a HL3-nak nem kéne hype. Ahogy kiderülne, hogy megjelent bődületes nagy vásárlói kört megmozgatna.
-
JanR
addikt
Tudom, hogy elég egyértelmű, de attól még bizakodok. Számomra nagyon szimpatikus szereplő volt a HL2-be.
Valóban 11 éve volt, gyerekfejjel mindenki másképp fogta fel ezeket a dolgokat. A mai "követelődző" világban nagyon nehéz olyat alkotni, ami ténylegesen lekötne valakit órákra, napokra. Mindenki türelmetlen, siet és nem ragadják meg a "pillanatot" - kicsit nyálasan hangzott ez, de ha belegondoltok így van. Gyerekként sokkal jobban bele tudtuk magunkat élni egy szerepbe, egy történetbe, játékba.
Mi is felnőttünk, egy játék már nekünk is az agyatlan hentelésről, vagy a gyűjtögetésről, fejlesztésekről szól, nem az élményről. 7-8 éve számomra egy olyan játék nem volt, ami annyira lekötött volna, mint mondjuk 11 éve a HL2, vagy az akkor megjelent game-k.
Lehet, ha most lennénk olyan fiatalok, mint 10+ éve, akkor a mai játékok egy része is annyira tetszene, mint anno a HL. Vannak azért tartalmas játékok, de megváltoztunk
Bár azt tegyük hozzá, hogy lehet egyszerűbbek voltak a régi játékok, de változatosak és a végkimenetelig tudtak újat mutatni. Most jut eszembe, hogy nem írtam igazat, mert a The Last of Us hagyott akkora nyomot bennem, mint a HL.Ettől eltekintve nem szép húzás a Valve-tól, hogy egy sikerjátékot félbehagyott, ezzel a rajongóit is cserben hagyta. Úgy vagyok vele, hogy ha megjelenik a HL biztosan kipróbálom, de már biztosan nem lesz ugyan az, mint 11 éve - már csak a személyiség változásom miatt se.
-
Wlac
Ármester
Felesleges Eli-ért aggódni, elég egyértelmű a sorsa.
Egyébként amekkora Half-Life fan voltam régen, annyira unom már én is ezt a felhajtást. A végeredmény úgyis pofára esés lesz, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy régóta várják a rajongók. A Half-Life nem volt rossz, de az igazán nagy játék szerintem a Half-Life 2. A hangulat mellett számos játékmenetbeli újítás volt benne, amik miatt nem véletlen lett mindenki kedvence. Na, most ott tartunk, hogy ez 11 évvel ezelőtt történt.
Ha valóban jön a Half-Life 3, akkor a milyensége kérdéses. Ugyanaz a játékmenet, mint a Half-Life 2 esetében? Akkor jön az anyázás, a "tizeniksz év alatt semmit sem fejlesztettek" szöveg, valamint a könnyű játékokhoz szokott gamereknek nem fog tetszeni, hogy nincs automata életerő regeneráció. Ne feledjétek, főleg ők a felvevő piac, a Half-Life széria sohasem volt rétegjáték.
Ha igazodik a mai trendekhez, open-world játékmenet és egyéb hasonlók lesznek benne, akkor pedig a keményvonalas rajongók, a régi motorosok fognak hőbörögni. "Tökéletes volt a korábbi játékmenet, miért kellett változtatni?! Menjen CoD-ozni aki nem bírja!"
Nem beszélve a "nagy újításról". A Half-Life nem csak pályadizájnban, hanem a környezettel való interakcióban is előrelépés volt a kor játékaihoz képest, a Half-Life 2 pedig erősen épített a fizikával való játszadozásra? De mi lenne a Half-Life 3 nagy előrelépése? Én a VR-ra tippelnék, bár wjbhbdux linkje szerint nem az lesz. Nem beszélve arról, hogy sokan idegenkednek a technikától, szóval a játékosok egy részét elveszítenék vele. Fotorealisztikus grafika? És a gyengébb géppel rendelkezőkkel mi lesz? A Half-Life-ok mindig is futottak a gyengébb vasakon is. Rombolható környezet? Már nem akkora újdonság. Kooperatív játékmenet? Rengetegen idegenkednek tőle.
A lényeg, hogy szerintem bármit tehet a Valve, maximum egy nagyon korrekt iparos munkát tud letenni az asztalra. Én a magam részéről nem bánnám, mivel nagyon imádom a Half-Life 2-t, de rengetegen szidnák a játékot, mivel "a Valve is ráállt a CoD-ok és az AC-k után a gyártószalagra". Nem beszélve arról, hogy a játék 11 éve jelent meg. Akkor 14 éves voltam, teljesen más ízléssel, teljesen más élettel. Ma már máshogy nézek a játékokra, és nem egyszer pofán csapott már a tény, hogy a nosztalgia hamis illúzió, csupán egy rózsaszín köd, ami rohadt könnyen eloszlik... csak el kell indítani az adott játékot vagy esetleg filmet. Lásd Duke Nukem Forever. Nem volt rossz játék, ugyanazt adta, mint a Duke Nukem 3D, csak akkor már az senkinek sem volt elég, mert mindenki azt az agylerobbantó élményt várta, mint 15 évvel korábban.
-
JanR
addikt
Nem is kell kávé, ez a hír, így reggel elindította a szívverésem. Bízom benne, hogy lassan végre lesz már valami hivatalos hír is HL kapcsán
Aggódom Alex apjáért a mai napig! -
cheatergs
senior tag
Aztán mit csinál egy nyugati játék egy rakat japán játék között?
-
Poison73
csendes tag
válasz
Johnnyxy27
üzenetére
Én már sajna tejesítettem a feltételeid a kort illetően és a csemeték is adottak (10 évig voltam Cs. függő), mára már nem köt le a játék, de biztos vagyok benne ha megjelenik ismét leülök mellé!
-
wjbhbdux
veterán
-
derive
senior tag
válasz
üzenetére
Alighanem a Doom4et es a HL3et is techdemonak szanjak. Ha jol tudom a Valve nyakig benne van a SteamVR projektben, es igencsak jol jon egy utos nyitocim a sajat platformukhoz. Mar csak azert is, mert az MS a Windows store-al nyiltan betamadta a Steamet, ugyh mar nem ulhetnek a seggukon. Fel kell mutatniuk valami exkluzivat, amit csak az o platformuk tud es ez lesz a SteamVR (alighanem a SteamOSes probalkozas elbukott). A platform bemutatasat meg nagyon meg kell nyomniuk utos tartalommal, epp ezert alighanem a HL3 lesz az egyik elso AAAs VR cim.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Minden évben hagyományból végigviszem mind a négy részt (beleértve a BLACK MESA-t), és legyek egyszer 2 gyerekes 40 éves családapa, akkor is az egyik legjobban várt és szeretett játék lesz az életemben! Az az univerzum, az a hangulat, az a környezet, az az égbolt a messzeségben, a Pulse Rifle (foton fegyver) hangja... á nem tudom, mi van azokkal, akik játszottak vele és nem várják...
NEM MEGYÜNK RAVENHOLMBA

-
tapppeeer
tag
No kérem szépen... akkor mondok Nektek valamit! Half-life 3 az LESZ! Kész, pont! Csak azt nem tudom, hogy mikor!
Sztem 1-2 éven belül kint lesz, de az tuti, 1000%, hogy lesz! Aki kétkedik, az fizethet nekem 100 sört, mikor megjelenik... Ha tévednék, akkor én kérek elnézést! ;DDD -
Yutani
nagyúr
Ki nem sz@rja le a síró-picsogó, nyafogó kisgyerekeket, akik nem értik, mi ez a felhajtás a HL3 körül?

Feszítővasra fel, testvéreim a Half-Life-ban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ripla
addikt
unalmas... majd ha lesz hivatalos bejelentés meg játékmenet videó, addig csak sima bullshit.
-
.LnB
titán
Steins;Gate?!

-
Gyula84
veterán
jó lenne már egy kis HL
-
huskydog17
addikt
Na akkor borzoljuk tovább a kedélyeket:
Half-Life 2: Episode Four képek
Az Arkane Studios dolgozott rajta.
-
intelMMX
senior tag
Ha benne lesz a pajszer, akkor rossz játék nem lehet
-
dredbiro
senior tag
de jó lenne ha elkészülne végre

-
Ryder62
őstag
Ez az egész hálf lájf hármosdi már világszinten unalmas...
-
Anfänger
őstag
Milyen 3. rész,amikor már a 4.-nek is kint van a minimum gépigénye?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A játékiparban szinte egyedülállóan a Valve teljesen független entitásként nem a pénz hajszolásáért csinálja a projectjeit, nem kell semmit időre elkészíteniük, korlátlan anyagi kerettel kísérletezhetnek az alkalmazottak amivel csak akarnak, és semmi nyomás nincs rajtuk hogy addig kiadjanak bármit, amíg azt nem találják arra alkalmasnak. Ha lenne betekintésünk, biztos egy sor elvetett ötlet született már a HL folytatásra, ahogy annak idején az 1998-ban bejelentett és 2007-ben kiadott Team Fortress 2-nek is volt vagy 5 különböző prototípusa, mire ráakadtak a véglegesre, ami egy lassan 10 éves sikertörténethez vezetett, a Portal 2 szerencsésebb volt mert azt csak egyszer kukázták közben. A HL2 túl korai bejelentésénél megtanulták, hogy addig nincs értelme valamiről beszélniük, amíg nem a termék tud magáért beszélni. Emiatt pedig minden alkalommal van esély rá, hogy egyszer csak lerántják a leplet róla, pl akár holnap is a londoni HTC Vive rendezvényen
. -
Sirandrish
legenda
Ezt én sose értettem. Engem ugyan nem érdekel a HL széria, de rengetegen imádják. Ennyire szarul szerepelt a pénztáraknál?
A másik kérdésem hogy valaki bízik még abban hogy valaha megjelenik? Persze sokan örülnének, de van aki felkapja a fejét a 269. "mégis lesz HL3?" hírre? -
bitpork
nagyúr
ori: oszt mit kapsz a Valve-tól az ilyen pletykákért?

-
Adultnapper
csendes tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére

-
Puma K
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Számomra ez az év kommentje!

-
Micsurin
nagyúr
Már várom, hogy jöjjön a folytatás és arról szóljanak a cikkek mekkora fos lett , a mai népnek készült , nem olyan mint a 2 , töri a hagyományt , szar az ending... stb már várom
Utána lehet majd elmélkedni , hogy mennyivel lett volna jobb ha így marad--->sehogy. 
-
Norb€€€
aktív tag
Azért egy SW TFA premier napon bejelenteni kicsit op lenne

-
válasz
szupermacs
üzenetére
Istenkáromlás, máglyára vele. imádtam, és imádom is. nagyon várom a folytatást, ami remélem nem csak befejezés lesz , hanem esetleg még folytatásra reményt adó történet. Kissé nagyok az elvárásaim

-
Šolaire
veterán
válasz
Adultnapper
üzenetére
Az Episode Two végén még vagy 10 percig ültem néztem a monitort hátha lesz valami,de tényleg vége lett. Csalódott voltam akkor azóta én is várom a 3. részt vagy epizódot. Akkor értettem meg miért epekednek utána annyian.
-
wjbhbdux
veterán
Nem csak ott bukkant fel, pár hete egy VR-ral kapcsolatos konferencián egy teljesen új Half-Life logó volt a Valve prezentációjában.

-
exec79
tag
ma napig élvezhető alkotás, és ez nem sok játékról mondható el 8 évvel későbbről.
-
Adultnapper
csendes tag
Régi nagy kedvenc,hangulat stb... remélem folytatódik
-
woros
őstag
válasz
szupermacs
üzenetére
Ez egy legendás játék volt és nagyon hangulatos is, és igenis legyen lezárása, de "csak" egy ep3 is jó lenne.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
szupermacs
üzenetére
NEM, NEM SOHA!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
szupermacs
üzenetére
En meg pont az elsovel vagyok igy.
A masodikat imadtam az epk-kel egyutt.
A befejezetlenseg idegesiti az embereket.
En nem is igazan gondolok ra csak az ilyen kacsa hirek idegesitenek...#HáGé: Ha ez hir lenne, de megint csak egy n+1-edik spekulacio, aminek kb semmi valosagalapja sincs es nem lesz belole semmi.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Akkor ezek a hírek nem neked, hanem annak a pár millió fannak szólnak, akik szeretnék látni Freeman doktor kalandjainak a végét.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szupermacs
üzenetére
Mert félbe lett hagyva és az emberek nem szeretik az ilyesmit.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
szupermacs
üzenetére
nem felejtunk
-
SQX_Barto
addikt
En akkor hiszem, hogy lesz HL3, ha a Steamen ott lesz aktivan a pre order gomb arral, es megjelenesi datummal egyutt.
Addig minden bullshit es hangulatkeltes, legyen meg az ehonapi hl3 pletyka....
Az n+1-edik cikk utan mar ez k... unalmas
-
atidzsiforc
őstag
ki akarom nyitni g-man taskajat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Euro Truck meg végig lesz

Sztem 1-2 éven belül kint lesz, de az tuti, 1000%, hogy lesz! Aki kétkedik, az fizethet nekem 100 sört, mikor megjelenik... Ha tévednék, akkor én kérek elnézést! ;DDD

.