- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
Szia!
Köszönöm a tippet a portforwardhoz. Megcsináltam.
Viszont én most adatvesztés elkerülése témában kérnék segítséget vagy egy kis iránymutatást. Jelenleg a 325-ös NAS-omban 2 egyforma merevlemez van RAID1-ben. Valamelyik hozzászólásban olvastam, ha beadja a kucsot a NAS, akkor picit macerás az adatok visszaállítása.
Arra gondoltam, hogy bontom a raid tömböt és a 325-ösben a 2 vinyó két külön kötet lenne. Van egy 310-es NAS-om is. Ebbe kerülne egy ugyanakkora kapacitású merevlemez, mint amik a 325-ösben vannak.
Úgy képzelném el, hogy a 325-ös egyik merevlemezén és a 310-es NAS merevlemezén az adatok automatikusan szinkronizálódnak. Az állományokhoz bármelyik NAS-ról hozzá lehetne férni, és az sem okozna gondot a szinkronizációnak, hogy ha a későbbiekben olyan terveim leszenk, hogy nem ugyan arra az alhálózatra kapcsolódnak a NAS-ok, vagyis interneten kell, hogy történjen a szinkronizálás.
Létezik olyan program, amit mindkét NAS-ra lehet telepíteni és megoldja ezeket?
Köszönöm előre is a segítséget!Üdv,
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest