- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazz, csodálom, hogy rajtam kívül bárki is olvasta az Istenembereket...
A témához szólva - Asimov nekem is nagy kedvenc volt már gyerekkoromban, az első sci élményeim hozzá és a Galaktika kiadványohoz kötődnek (no meg ott van még Nemere Istvánhoz). Ráadásul Asimov volt az első író, akitől angolul olvastam (Prelude to Foundation) - de ez sem ma volt.
-
Az Interstellar nekem csalódás volt, bár tény, hogy több benne a science, mint a fiction, de azért fiction is akad benne dögivel. Az utóbbiért haragszok, mert sokan, akik nem otthonosak a csillagászatban és/vagy fizikában, a filmben levő fictiont is keverhetik a tudománnyal.
mod: az új Éhezők Viadalának meg még az emlékét is próbálom elfelejteni.
mod2: A Dune filmfeldolgozások szerintem nem voltak rosszak.
-
beleszólok
senior tag
Ezekkel a könyvekből készült filmekkel - ha eltekintünk attól, hogy manapság milyen filmek készülnek - van egy nagy bajom: én elképzelek magamnak egy világot, ott meg egy totálisan más képi világ fogad. Borzasztó kellemetlen tud lenni. Pláne, ha még át is írják kissé, ahogy pl. a Harry Potter esetében történt.
Szóval nem rajongok az ötletért, hogy az Alapítványból film készül. -
Frank Herbert. Igen, nekem is az egyik kedvencem, és szerintem jobb író is, mint Asimov. Sokan csak a Dune ciklusát ismerik, pedig vannak annál jobb regényei is (pl. a Dosadi Kísérlet). Na nem mintha a Dune rossz lenne, sőt!
Arthur C. Clark is eszement jó író, tőle a kedvencem a Randevú a Rámával.
Viszont a kedvenc könyvemet egy írópáros szerezte, mégpedig Larry Niven és Jerry Pournelle a Szálka Isten szemébent. Nivennek egyébként észbontó fantáziája van, ami megjelenik a Gyűrűvilág című regényében is. Imádom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- War Thunder - MMO Combat Game
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest