- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Itt nem a sérülés a lényeg, hanem az, hogy ő is szabálytalan. Namost az autóst zavarja, hogy a biciklis szabálytalanul akar előnyhöz jutni, és úgy gondolja, hogy ennek megakadályozására a legmegfelelőbb megoldás, ha elütjük a biciklist. Ez természetesen nem jó megoldás, de azok az autósok, akik ilyesmit csinálnak, így gondolják. Olyan autós nincs, aki csak úgy hobbyból ütné el a bicikliseket, más kérdés, hogy esetleg egy korábbi sérelmét nem pont azon a biciklisen ''bosszulja meg'', aki azt elkövette. A lényeg, hogy az autósból is kiprovokálták, hogy olyan legyen, amilyen, és autósonként(illetve emberenként) változik, hogy kinél mikor telik be a pohár.
A kresz megszegős résszel meg teljesen egyetértek(én is mentem már biciklivel 40-es táblánál 60-al, tök üres úton..), de sokan vannak(mindkét oldalról) akik ezt nem így teszik sajnos. -
spirit007
senior tag
''Igen, vannak szabálytalanul közlekedő kerékpárosok''
Buszból , gyalog , autóból KIZÁRÓLAG MINDEN SZABÁLYT ÁTHÁGÓ ÉS LESZ@RÓ KERÉKPÁROSOKAT LÁTOK ÉVEK ÓTA!!!
Egyszerűen nem alkalmasak bringázásra/motorozásra a magyar városok/utak .
És ez NEM JOGOSÍT fel egyetlen bringátst sem a szabálytalan közlekedésre .
Én tudomásul vettem kb. 5 éve amikor egy hülye pics@ majdnem kivasalt egy kerékpár út/út kerszteződésben (13.ker) .
Ajánlom tegyétek ti is mert sokba van egy temetés manapság ... meg kicsit kellemetlen túlélni is a dolgot , ha a két kerék jobb/bal oldaladra kerül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Delta Force (2024)
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest