- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Piti emberek vannak mindkét oldalon , ráadásul még az abszolut toleráns nemzetek közé is tartozunk
De az ilyen állatfajta , ha nagyobb kategóriás autóban ül , ugyan ezt teszi a kis kocsikkal , szal' ezeknek mindegy , hogy bringa/robi/Matiz ...
Engem pl. sosem zavart , ha egy robogó kerülget a dugóban , pontosan azért , mert az én ''helyzetemen'' nem változat semmit , semmilyen hátrányt nem okoz . -
spirit007
senior tag
''Igen, vannak szabálytalanul közlekedő kerékpárosok''
Buszból , gyalog , autóból KIZÁRÓLAG MINDEN SZABÁLYT ÁTHÁGÓ ÉS LESZ@RÓ KERÉKPÁROSOKAT LÁTOK ÉVEK ÓTA!!!
Egyszerűen nem alkalmasak bringázásra/motorozásra a magyar városok/utak .
És ez NEM JOGOSÍT fel egyetlen bringátst sem a szabálytalan közlekedésre .
Én tudomásul vettem kb. 5 éve amikor egy hülye pics@ majdnem kivasalt egy kerékpár út/út kerszteződésben (13.ker) .
Ajánlom tegyétek ti is mert sokba van egy temetés manapság ... meg kicsit kellemetlen túlélni is a dolgot , ha a két kerék jobb/bal oldaladra kerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Epson nyomtatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest