Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Piti emberek vannak mindkét oldalon , ráadásul még az abszolut toleráns nemzetek közé is tartozunk

De az ilyen állatfajta , ha nagyobb kategóriás autóban ül , ugyan ezt teszi a kis kocsikkal , szal' ezeknek mindegy , hogy bringa/robi/Matiz ...
Engem pl. sosem zavart , ha egy robogó kerülget a dugóban , pontosan azért , mert az én ''helyzetemen'' nem változat semmit , semmilyen hátrányt nem okoz . -
spirit007
senior tag
''Igen, vannak szabálytalanul közlekedő kerékpárosok''
Buszból , gyalog , autóból KIZÁRÓLAG MINDEN SZABÁLYT ÁTHÁGÓ ÉS LESZ@RÓ KERÉKPÁROSOKAT LÁTOK ÉVEK ÓTA!!!
Egyszerűen nem alkalmasak bringázásra/motorozásra a magyar városok/utak .
És ez NEM JOGOSÍT fel egyetlen bringátst sem a szabálytalan közlekedésre .
Én tudomásul vettem kb. 5 éve amikor egy hülye pics@ majdnem kivasalt egy kerékpár út/út kerszteződésben (13.ker) .
Ajánlom tegyétek ti is mert sokba van egy temetés manapság ... meg kicsit kellemetlen túlélni is a dolgot , ha a két kerék jobb/bal oldaladra kerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest