Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
800 kilós autót megelőz gey 80kg-os kerékpáros... ugyan kit veszélyzetet?
de akkor a 22-es csapdáját felvázolom.
Dugó van
körút
2 sáv áll
a kerékpáros, hogy szabályos legyen, kimegy a belső sáv bal szélére, és onnan előzi meg a sort, majd ha a sor beindul, mit csinál?
vissza sorol a külső sáv jobb szélére.
Persze az autósok nem fognak káromkodni igaz, hogy balról le kell sorolnia teljesen jobbra.
semmi sem jó. Sem ha jobb oldalt megy el, mert szabálytalan, sem ha teljesen bal oldalt, mert akkor meg a visszasorolással feltartóztat.
-----------------
a járdán kerékpározókat én is szivesen leütném, mert fokozzák a gyalogos-kerékpáros közti feszültésget. A criticall-mass-nek kellene megszólítani a veédenceiket, tájékoztatni, hogy járdán 10kmph alatt lehet csak menni.
de megértem őket egy kicst.
körúton a legszarabb érzék menni el az álló autók mellett, figyelni, nem ül-e benne valaki, nehogy a képembe vágják az ajtót.
Én mindig a körúton mentem, nagyon szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest