- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riverflow
csendes tag
Köszi a cikket és a hsz-eket!
Hozzátenném, hogy FONTOS Acronis-t használni, mert én több tucat próbálkozás után jöttem rá, hogy pl.: Partition Magic egy hulladék (vagy legalábbis erre nem jó).
Hiren's 8.5 bootcd-n lévő 8-as Acronis Trueimage pl megfelelő (nekem WXP EE Reborn-ban van ilyen)
Nem tudom mennyit számít, de én klónozás előtt feltettem a Sata drivereket is (és asszem be is bootoltam patáról úgy hogy sata is be volt kötve) -
Budaházy
aktív tag
Gratulálok!
Nekem pl. nagyon hasznos volt ez a cikk. Köszi az infókat.
Üdv.:
Budaházy -
Érdekes írás+hasznos infók
mondjuk a magam részéről újratelepítés-párti vagyok, a saját gépemet minden 3-4 hónapban ujrarakom (igaz, h nincs sok cucc rajta+az uj drivereket is max 20 perc összeszedni)
Amúgy mióta fut így az első rendszer, amit átraktál? időtállónak tűnik az 5let? -
eziskamu
addikt
Ez a Standard PCI IDE vezérlős trükk nekem nem klónozásnál, hanem alaplapcserénél is segített. Váltottam már íly módon ULI-ról NVIDIA-ra és VIA-ról, INTEL-re is
-
AtHoS
nagyúr
Én kiegészíteném még annyival, hogy a SATA vezérlő meghajtóját sem árt feltelepíteni klónozás előtt. Ebben az esetben még talán AHCI módban is lehet majd használni a Sata-t.
Ill. még annyi megjegyzés lenne, hogy azonos partíció kiosztásra sem árt figyelni az új winyó darabolásakor, ezen belül is figyelve az elsődleges-kiterjesztett/logikai partíció elrendezésre, különben még boot.ini szerkesztgetést is lehet be kell iktatni. -
biga
őstag
Közben átolvasva megint látom, ezt is írtad
[Szerkesztve] -
Ez szép bukfenc volt! Hasonló eset történt a munkahelyemen kb. 1 hónapja, csak sajnos ott úgy halt el a winyó hogy nem bootolt fel
A gépről volt ghost, de a gépben SCSI winyó volt... (egyedüliként a cégnél...) ráhúztuk a ghostot egy IDE winyóra, de a SCSI-vel települt winnyóz nem akart menni róla...
Sajnos safe mode-ban sem, pedig akkor a cikkban leírt módszer ment volna
PC csere lett a vége (volt tartalék gép elég, és az SCSI winyós amúgy is egy öreg vas volt). Tartalékra rá egy másik hasonlónak a ghostja, és ment a szekér tovább (nem asztali gép, egy ipari PC volt). -
dragonfx
veterán
semmi extra a ghosttal 20 perc a címre válaszolva.
-
Juniper
csendes tag
Kocka vagyok, nem író, ne üssetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ezt a szakmai cikket (esettanulmányt) azoknak írom, akik szereték az IDE winchesterüket...
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kedvenc zene a mai napra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest