Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ploteus aktív tag A történet ismét kiegészült annyival, hogy tegnap edzés után haza fele jövett T-Com-os autóra lettünk figyelmesek a ház egyik parkolójában. Felmentem, és éltem a gyanúperrel, hogy a levelem után gyorsabban akartak lépni, valamit piszkáltak. Megnéztem az internet sebességet, és 4MBPS sebeségen töltött lefele. Ami azért is érdekes, mert írásba adták, hogy ez NEM lehetséges, illetve ahogy olvashattátok, rám akarták erőltetni az 1mbps csomagot. Persze a levelemr(faxon ment)e még nem jött válasz, 8 nap a feldolgozási idő, majd talán jövőhéten visszaküldik, gondolom azt fogják írni, hogy nincs is semmi hiba, 4mbps eléri a vonal, ami a minimum, és ne jártassam a szám.  
 Mert ugye az egyik kollegájuk elárúlta, hogy 8mbps csomag esetén a 4mbps minimumot el kell érnie, erre hivatkozhatok. Meg is tettem.
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- PlayStation 3
- Trollok komolyan
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő