Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
ballington
üzenetére
Válasz ment a másik topikban

-
cousin333
addikt
Nincs mit...
Alapvetően a design-t és a megjelenítést túrtam át (nem nagyon, csak amennyire szükségét éreztem). Ha érdekel itt megnézheted: [link]
Hangot ne piszkáltam, amíg Audigy-t használtam, addig ment a Kernel Streaming. Most 24 bites kimenetet használok, de nincs semmi DSP beállítva (EQ sem). Mondjuk gondolkodom egy jó hangkarin, akkor majd meglátom... De valószínűleg akkor nem a Foobaron fogok állítgatni...
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Annyit tennék hozzá a hozzászólásodhoz, hogy nekem teljesen esetlegesen kezeli a gombokat. Ha a Foobar van előtérben, akkor OK, de ha más programokat használok éppen, akkor nem biztos. Ez igaz a telepített (XP), és a nem telepített (Vista) driveres esetre egyaránt. Én is pontosan ugyanolyan billentyűzetet használok, mint te (vezetékeset).
-
cousin333
addikt
Meg is találtam! Innen lehet letölteni, nemcsak Foobar-hoz: [link]
Annyit tennék még hozzá a cikkhez (lehet, hogy bele is írom majd), hogy a Foobar, bár telepíteni kell, nem kötődik szorosan az operációs rendszerhez. Tehát telepítés (azaz inkább kicsomagolás) után simán pendrive-ra is másolható, megjegyzi a beállításokat, sőt, a pendrive-ra MP3-akat rakva bárhol hallgathatunk zenét is. Ráadásul megtehetjük azt, amit én, nevezetesen feltelepítettem XP alá, és Vista alá már nem kellett, elég volt elindítani az XP-s Foobar.exe-t. Viszont arra figyeljünk, hogy administrator-ként indítsuk, mert különben nem tudja irogatni a saját konfig fájlját sem, és azt nem szereti.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
. Egyelőre jó
.