- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gLes
őstag
Két külön gépen van két teljesen független profilom. Csak a bookmarks.html-t másoltam át, meg a user.js-t. Megnéztem a bookmarks.html-t, semmi rendellenes nincs az iWiW bejegyzésében. Említettem, hogy már korábban is volt gond ezzel, volt sok könyvjelző, ami hónapokig nem akart megikonosodni, aztán egyszer csak mégis. Az iWiW speciel nem elérhető, úgyhogy nemtudom letesztelni. De pl. a LiveClick egyik szolgáltatása, hogy az élő könyvjelzők ikonjait is lecseréli a faviconokra. Ez is hol működik, hol nem, pl. a Prohardver és az IT.news esetében rögtön működött, de a Logoutnál nem akart, úgy kellett átbuherálnom a bookmarks.html-ben, hogy ennek is meglegyen az ikonja.
Szerk.: najó ez már nekem is fáj. Ha van / az URL végén, akkor működik, ha nincs, akkor nem. No comment.Átírom a cikket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ahogy ígértem előző írásom végén, most sorra veszem a többi kiterjesztést is, amiket Firefoxban...
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- Huawei P20 Pro 6/128GB hibátlan újszerű dobozos
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest