- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
L|zsidoboz #34 üzenetére
Igazad van, fontos hozzá a kapcsolatteremtő képesség és problémamegoldó készség, szükséges egyfajta gátlástalanság, meg a gyakorlat, de nem kell hozzá pszichológusi végzettség, h jól kezeld a lehetséges kuncsaftokat. És nem mondom, h ne elégíthetne ki valakit ez a szakma.
Ezzel együtt nekem a bolti eladóval vagy valamilyen márkakereskedővel szemben visszatetsző, h kéretlenül keresnek meg az ajánlatokkal. Az egy dolog, h valakit meggyőznek arról, amire nincs szüksége, ez megeshet bárhol más körülmények között is, a bosszantóbb, h az otthonomban zavarnak és nem tudom nem kivédeni a dolgot, mert a telefon alapvetően azért van, h felvegyük, mégha engem már rá is kényszerítettek, h kikapcsolva tartsam délutánonként.
Mindenesetre biztos, h stresszes a marketinges számára is.
Így van, azt hiszem sikerült megfogalmaznom: a telefon az én olvasatomban nem a felesleges fecsegés eszköze, hanem a fontos hívásoké és én kapásból csalódom ilyen marketingestelefonkor. Tudom, h a telefon használata ma alapvetően egészen mást jelent (rendszerint több órás, korlátlan beszélgetést), de én olyan időben nőttem még fel, amikor a szomszédba kellett átkéreckedni telefonálni, ha valami nagyon sürgős, fontos hírünk volt mondjuk a nagyi számára, akit ugyancsak a szomszédján keresztül érhettünk el.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Ford topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest