Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danny2
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát igen , énis erre jutottam,de nem adom fel harcolok a közeg ellen.próbát megér . máshol olvastam hogy felhúzták egész 3g-ig a 2.4-es d-s procit úgyhogy ki kell probálnom. most 112fsb-nél járok 3200-as fordulaton megy a cpuhűtőm így 55-56 fok körűl van a cpu hőmérséglete az alaplap stabíl 42 fok .szerinted mehet még? hány fok körül haggyam abba a próbát? kicsi pénzért mit ajánlasz nekem?mit vegyek,amivel lehet okosságokat művelni?
-
danny2
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csáó! köszi hogy probálsz segíteni. asrock p4vm800-as alaplapom van.nem találtam rajta hol lehet állítani a szorzót.csak fsb-t találtam,és az everest is azt írja ki min/max 24x/24x . így a gép most 24x100-as állapotba fut egy celeron procival.a clocgen sem ír ki többet mint cpu 2400 fsb 100 és innentől semmi.lehet hogy az alaplapom ennyire semmittudó?

-
danny2
csendes tag
csá! ma léptem be közétek,és végigolvastam a fórumotok egy részét. nagyon-nagy segítség az amit írtok,de nekem kezdőnek egy kicsit magas. az én csőrömet is piszkálja hogy mit lehetne kihozni a gépemből,de semmire nem reagál ez a vacak.letöltöttem a progikat amiről írtatok de nekem semmi nem úgy van ahogy kellene.ezért sos ha valaki tud még okosságokat. köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest