- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Van bicaj, aminek a vázába GPS-es jeladót építenek. Tolvajlás ellen legjobb.
(Egyszer TV-ben láttam, meg nem mondom, hol lehet beszerezni... Biztos lehet valahogy buherálni is.)
-
bmxtaylor
újonc
sztem a bmx a király srácok;)
-
313313
addikt
Jó írás, gratulálok a bringákhoz (főleg a régiekhez
)
Én montinál maradtam, mert viszonylag sokat túrázunk, másrészről szépen mutat az 1,25-ös gumi és a tárcsafék együttÍme pár kép róla. Spd-s tapasztalataim nekem is voltak, szerintem lehet valaki akármennyire ügyes és használhatja régóta, 1-2 potyaesés mindig belefér
-
törölt tag
Király írás!
Nekem is kb hasonló dolgok miatt jött újra a bringázás. Bár én maradtam az országúti bringánál. Valahogy a montiláz nem fogott meg, sőt mostanság az országútisok a ritkábbak.
Csak azt volt nehéz megszokni, hogy állandóan bámulnak egyes emberek ha bringáscuccban tekerek valahová -
bmx powa
tag
amúgy ha már vettél akkor hogyhogy nem olaszt?
-
bmx powa
tag
BASSZUS most nézem csak hogy ki a szerző...te AZ a Löaci vagy?
-
krazi
csendes tag
Jelentem az én sózsákos történetem egy rakat ember szeme láttára sikeredett. Az a tipikus esés volt... Én eldöltem, de rögtön felpattantam, majd hírtelen körülnéztem hogy nem-e látta valaki. (persze az emberek vagy bambultak rám vagy röhögtek magukban)
-
-FreaK-
veterán
Akárhányszor meglátok egy ilyen KONA-t szerelmes leszek
Mennyibe fájt eza bicó ha meg szabad kérdezni?
-
Zotya84
őstag
Na, az első embör aki aszonta, hogy a sózsák elmaradt.
Amíg nem próbáltam, én sem tudtam mennyire jó. És nem csak hegyre fel, vagy onnan le, hanem mindig, mert sosem kell arra figyelni, hogy a lábad még a pedálon van. (Régebben a hiánya miatt lett pár nagytányérnyom a vádlimon.) -
redskinhu
csendes tag
Én jégen egykerekeztem SPD-vel. Annak rendje és módja szerint biciklistől estem hanyatt.
Így tanul az ember... Viszont az oldalra sózsákosodás elmaradt, bár volt már egy-két kapálódzásom. Aki nem próbálta az nem tudja milyen jó, főleg hegyre fel. Meg le is.
Szóltam. A. -
törölt tag
Én most akarok egy outit építeni, de mivel a kollégámnak majdnem készen van egy fixije, ha kipróbálom, lehet, hogy az lesz belőle. De csak második bicónak, mert néha bekerekezek munkába, ami 80 km és az szerintem sok lenne fixivel.
Most egy régi montit nyúzok, (CrMo váz, mert nem vagyok könnyű) elöl outi lánckerék és általában 52-13-as áttétellel tekerek, hogy haladjak.
Az SPD-vel még csak 4-500 Km-t tekertem le. Várható, hogy ezután még tanyálok egy nagyot? Néha még most is van, hogy kicsit késve kapcsolom ki! -
bmx powa
tag
vééégre egy alleycat-es fixis ember!!! a nevem ne tévesszen meg, országútizok!!!!! örülök hogy te is rátaláltál az oldalra
sok sikert a fixiddel kapcsolatan!!! amúgy nekem egy bianchi vázas 105/600-as szettes bringám van.
-
Zotya84
őstag
Az írás nekem is tetszik.
A spd-ről csak annyit, hogy én nem ismerek olyan embert, aki az első pár órában ne járt volna úgy mint Te. (Magyar bajnok MTB-s, stb... Hozzáteszem én is.)
Az első hirtelen megállásnál fordul elő ált. nem t'od kivenni a lábad, és dőlsz, mint a sózsák. Azokat nem irigylem, akik ezt aszfalton/betonon/murván teszik. Hála égnek én erdőben dőltem be az avarba... -
törölt tag
Jó írás!
Nagyon állati bicók lehettek!
Tudnál róluk képeket feltölteni (már csak azért is mert: nagyon kíváncsi vagyok rájuk), mert így csak egy szöveg... nem gond?
''Bedőltem a kertbe''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok! Gondoltam írok egy kicsit viszonyomról a csodás kétkerekűekkel, élményeimről,...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- eFootball
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest