Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Amikor pedig megígérek egy jól kiérdemelt maflást, akkor közli, hogy nem üthetsz meg, mert akkor elvisznek a rendőrők gyerekbántalmazásért...
Igen... A mai fiatalok jobban tudják a jogaikat mint a saját kötelességeiket. Ez egy kicsit borzasztó. Olyan 8 éves lehettem horgászversenyen voltunk esett az esső és nem akartam kifújni az orrom. Kaptam egy kemény sallert. Utána úgy fújtam... Nem is kellett több. 1 pofon jó időben, jó helyen. Amúgy én is nemrég múltam 18. Vagyis a tojáshéj darabjai még ott figyelnek hátul... Ha következetesen nevelik a szülők a gyereket akkor szerintem semmi gond nem lehet. Vagyis lehet de ez függ a szülőktől is meg a gyerektől is. Engem sikerült a szüleimnek a ''jobb'' rányba terelni mégis dohányzok, de nem drogozok... Néha iszok is egy kicsit bulin de az belefér.
A legjobb ha a gyerket kicsit nyúzzuk a felelősséggel. És rájön, hogy mi a jó és mi a rossz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Drum 'n' bass
- Jelszókezelők
- Battlefield 6
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A legjobb ha a gyerket kicsit nyúzzuk a felelősséggel. És rájön, hogy mi a jó és mi a rossz.